ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν η Λίντα Εβαντζελίστα "έχασε" από την Σάλμα Χάγιεκ με διαφορά στήθους

Υπήρξε μια από τις ομορφότερες γυναίκες των 90s. Κι όμως η Λίντα Εβαντζελίστα απορρίφθηκε από έναν άντρα!

Όταν η Λίντα Εβαντζελίστα 'έχασε' από την Σάλμα Χάγιεκ με διαφορά στήθους

Είναι η απόλυτη σταρ της δεκαετία των 90’s, το κορίτσι που δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για κάτω από 10.000$! Την λένε Linda Evangelista!

Στα 90s κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ομορφιά της. Κανείς εκτός απο την ίδια, η οποία πριν αποό μια δεκαετία ενέδωσε στην ανασφάλειά της και παραδόθηκε σε ατυχείς πλαστικές επεμβάσεις.

Αλλά η ανασφάλεια είναι κάτι που έχει ομολογήσει και η ίδια η θεά της πασαρέλας για τον εαυτό της, η οποία προφανώς τροφοδοτήθηκε από τον διάχυτο εκεί έξω καταναγκασμό της αψεγάδιαστης. Και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα και οι επιλογές της προσωπικής της ζωής η οποία υπήρξε ΄πάντα άστατη.

Η πλόυσια και άστατη ερωτική ζωή

Η Εβαντζελίστα είχε εμφανιστεί ξανά πριν από δύο χρόνια, για διαφορετικούς λόγους και δίχως να δώσει πληροφορίες για την εικόνα της. Αφορμή ήταν οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν τότε κατά του πρώην συζύγου της Ζεράλ Μαρί, διευθυντή του γαλλικού παραρτήματος του πρακτορείου Elite στο μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ’90. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του μόντελινγκ είχε στοχοποιηθεί από ενήλικες αλλά και ανήλικες γυναίκες οι οποίες κατέθεταν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης από εκείνον με αντάλλαγμα μια καριέρα στο μόντελινγκ.


Η Καναδή που υπήρξε παντρεμένη με τον Μαρί από το 1987 έως το 1993 δήλωσε άγνοια για τη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ των γυναικών που υπέφεραν από εκείνον. Σε κάθε περίπτωση, η ερωτική ζωή της θα μπορούσε να προσφέρει υλικό έτσι κι αλλιώς. Κάποιοι από τους συντρόφους της ήταν ο ηθοποιός Κάιλ ΜακΛάχλαν, ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers Αντονι Κίντις, ο Μπράιαν Ανταμς, οι επιχειρηματίες Πάολο Μπαρίλα και ο Ούγκο Περέτι και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Φαμπιάν Μπαρτέζ. Υπήρξε μάλιστα έγκυος στο παιδί του τελευταίου, με τον οποίο είχαν έναν θυελλώδη δεσμό με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά απέβαλε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έξι μηνών. Η πιο φωτογενής και ταυτόχρονα η πιο ομιχλώδης σχέση της είναι το δίχως άλλο εκείνη με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Όταν επέλεξε να μείνει έγκυος από έναν παντρεμένο

Τον Οκτώβριο του 2006, η Evangelista γέννησε το γιο της, τον Augustin James, αλλά αρνήθηκε να ονομάσει τον πατέρα του, γεγονός που πυροδότησε διάφορες φήμες. Ενώ ήταν έγκυος, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue τον Αύγουστο του 2006. Στα τέλη Ιουνίου 2011, η Evangelista εξέπληξε τους πάντες όταν κατέθεσε δικαστικά έγγραφα που αποκάλυπταν ότι πατέρας του παιδιού της ήταν ο δισεκατομμυριούχος Γάλλος François-Henri Pinault -με τον οποίο η Evangelista είχε σχέση για τέσσερις μήνες στα τέλη του 2005 και στις αρχές του 2006- και από τον οποίο ζητούσε διατροφή. Ο δισεκατομμυριούχος τότε ήταν αρρανωνιασμένος με τη Σάλμα Χάγιεκ.

Η διαμάχη Εβανγκελίστα - Πινό για την αναγνώριση του Όγκι

Μάλιστα, το 2007 όταν το μοντέλο είχε ρωτηθεί από τη NY Post είχε αρνηθεί ότι πατέρας ήταν ο Πινό. Είχε πει ότι πατέρας είναι ένας αρχιτέκτονας από τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, τότε άρχισε διαμάχη με τον Πινό για τη διατροφή που θα έδινε ο δισεκατομμυριούχος στο μοντέλο για τον γιο του, μία διαμάχη που λύθηκε τον Μάιο του 2012. Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Πινό, μιλώντας στο Elle, έλυσε τη σιωπή του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το ποσό των 46.000 δολαρίων που φέρεται να ζητούσε το μοντέλο ως μηνιαία διατροφή τονίζοντας πως ήταν "παρών” όσο περισσότερο μπορούσε ενώ επεσήμανε ότι είχε αναγνωρίσει τον Αγκουστίν από το 2007. Επίσης, είχε πει στη γαλλική έκδοση του περιοδικού ότι ο γιος του όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε μέρος της οικογένειάς του τόσο στη Γαλλία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με κάθε ευκαιρία, προσθέτοντας ότι ο Αγκουστίν είχε καλή σχέση και με τη Βαλεντίνα, την κόρη του με τη Χάγεκ που γεννήθηκε το 2007.

Σημειώνεται ότι όταν η Εβαντζελίστα έμεινε έγκυος ήταν 42 ετών και ο Αγκουστίν είναι το μόνο της παιδί.

Πολύ πρόσφατα, η Σάλμα Χάγιεκ μας σύστησε τον κούκλο γιο του εκατομμυριούχου συζύγου της, τον οποίο έχει αποκτήσει με το σούπερ μόντελ, Λίντα Εβαγκελίστα αποδεικνύοντας πως είναι μια ακομπλεξάριστη μητριά.

Π[άντως η Σάλμα Χάγιεκ δεν δείχνει να κρατάει κακία στη Λίντα. Την περασμένη μάλιστα χρονιά, η Σάλμα Χάγεκ ανάρτησε μια φωτογραφία με τον 14χρονο Όγκι (Ογκαστίν), τον γιο της Λίντα από τπν Πινό.

"Ζήτω το Σαββατοκύριακο" έγραψε η Σάλμα Χάγεκ ενώ τα σχόλια για την ομοιότητα του Όγκι με τη μητέρα του έπεσαν βροχή. Η ίδια η Λίντα Εβανγκελίστα αρκέστηκε σε ένα γλυκό, αλλά λακωνικό σχόλιο, αφήνοντας δύο καρδούλες κάτω από την ανάρτηση στο Instagram.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Splash News/ Ideal Image

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.