ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπιάνκα Σενσόρι: Ποιος θα " σώσει" την 28χρονη από τον νάρκισσο Κάνιε Γουέστ;

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ βρήκε την επόμενη σύντροφο που περιφέρει ως αντικείμενο- έπαθλο.

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, δεν σταματά να προκαλεί τα σχόλια της κοινής γνώμης, αλλά και των Media για τις προκλητικές και σχεδόν γυμνές δημόσιες εμφανίσεις της. Αυτή την φορά η Μπιάνκα Σενσόρι σε έξοδό της την Κυριακή στο Λος Άντζελες το τερμάτισε και επέλεξε ένα πλήρως διαφανές φόρεμα από λάτεξ το οποίο δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Άλλωστε τί να κρύψει αφού ούτε καν εσώρουχα δεν φορούσε, για τα μάτια του κόσμου

Ποια είναι όμως η Μπιάνκα Σενσόρι;

Η Μπιάνκα Σενσόρι είναι η Αυστραλή αρχιτέκτονας που έχει κερδίσει την καρδιά του ράπερ, Κάνιε Γουέστ μετά το διαζύγιό του από τη Κιμ Καρντάσιαν. Η 28χρονη προέρχεται από μία εύπορη οικογένεια της Αυστραλίας, και η επαγγελματική της πορεία την οδήγησε στα γραφεία της εταιρείας του 46χρονου ράπερ.

Μεγάλωσε στο Ivanhoe, μια από τις εύπορες και εδραιωμένες περιοχές της Μελβούρνης, ενώ η Μπιάνκα βρέθηκε να εργάζεται για τον Yeezy από τον Νοέμβριο του 2020. Τελικά, οι δυο τους παντρεύτηκαν δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ.

Ακριβώς όπως έκανε με την πρώην σύζυγό του, ο ράπερ φαίνεται να έχει μεγάλη επιρροή στην τωρινή "σύζυγό" του όσον αφορά τα ρούχα και τις επιλογές μόδας της προκαλώντας πολλές φορές αρνητικά σχόλια.

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, μάλιστα κινδύνευσε με ποινή φυλάκισης, αφού δεν φόρεσε παρά ένα καλσόν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους για ψώνια στο Παρίσι. Αντίθετα, ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ήταν εντελώς καλυμμένος με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, ασορτί joker και αθλητικά παπούτσια.

Στη Γαλλία, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, είναι παράνομο να εκτίθενται "οικεία μέρη του σώματός μας σε κοινή θέα σε χώρο που είναι προσβάσιμος στο κοινό". Τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά που έχουν προκύψει στη ζωή της Μπιάνκα από τότε που ξεκίνησε την σχέση με τον πασίγνωστο ράπερ.

Μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον της 28χρονης Μπιάνκα μίλησε στην DailyMail για την κατάστασή της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι είχε "αποκλείσει" όλους τους φίλους της από την καθημερινότητά της. Μετά το σοκαριστικό σκάνδαλο του θαλάσσιου ταξί στην Ιταλία, ένας "στενός φίλος" είπε στο πρακτορείο ότι μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με την Μπιάνκα, αλλά εκείνη "δεν την ενδιαφέρεται να μιλήσει, ούτε την ενδιαφέρει εάν ανησυχούν για εκείνη".

Οι προκλητικές εμφανίσεις της Μπιάνκα φαίνεται να έχουν προκαλέσει σύγχυση όχι μόνο στο κοινό, αλλά και στην 10χρονη κόρη του Κάνιε Γουέστ. Σε ένα βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί και δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό TikTok που μοιράζεται με τη μαμά της, Κιμ Καρντάσιαν, η Νορθ Γουέστ παρουσίασε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της με μία εικόνα από κοινή εμφάνιση του μπαμπά της με την Μπιάνκα σχεδόν γυμνή.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

08 Μαϊ 2024

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το 4ο μωρό της στο σπίτ ι- Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γέννα στο νερό

Το 4ο παιδί της έφερε στον κόσμo η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff.

08 Μαϊ 2024

Δίκη στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση να πέσουν στα "μαλακά" οι κατηγορούμενοι

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή, γιατί νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Met Gala: Το "γυμνό φόρεμα" νίκησε και πάλι- αλλά μήπως τελικά έχει καταντήσει βαρετό;

Το λέει και ο λαός: "Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς".

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.

08 Μαϊ 2024