ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 20χρονη Νικολίνα Νικολούζου είναι περήφανα μία διεμφυλική γυναίκα

Η 20χρονη Νικολίνα Νικολούζου αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική γυναίκα και έκανε φυλομετάβαση

Το ριάλιτι μόδας " My Style Rocks" φιλοξένησε την συγκινητική ιστορία της 20χρονης Νικολίνας Νικολούζου, η οποία παραδέχτηκε δημόσια ότι γεννήθηκε αγόρι και στα 12 αποφάσισε ότι είναι γυναίκα. "Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα", είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Με αφορμή ένα νέο κόνσεπτ του ριάλιτι μόδας, οι παίκτριες καλέστηκαν να φέρουν παιδικές φωτογραφίες και να αναδημιουργήσουν το στιγμιότυπο σήμερα. Η Νικολίνα φόρεσε μία τζιν μάξι φούστα συνδυασμένη με ένα εκκεντρικό statement τοπ και προλόγισε την παιδική φωτογραφία της ως εξής:

"Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα", είπε και πρόσθεσε:

"Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 11 ετών. Όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματα με τους γονείς μου και με τη στήριξή τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε ξεκίνησε το ταξίδι της φυλομετάβασής μου".

Τρανς ή διεμφυλικά είναι τα άτομα που αντιλαμβάνονται το φύλο τους διαφορετικά από το φύλο που τους προσδιορίστηκε κατά τη γέννηση. Η Νικολίνα παραδέχτκε ότι παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε αγόρι, ένιωθε γυναίκα. Είναι, μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 20χρονης η πρώτη περίπτωση φυλομετάβασης στην Ελλάδα.

"Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδελφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο", είπε η παίκτρια του ριάλιτι μόδας σε συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά.

Οι διεμφυλικές γυναίκες λαμβάνουν έναν συνδυασμό ορμονών που συνήθως μειώνει την τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ ενδέχεται να ξεκινήσει επίσης η αύξηση των μαστών.

Για τους διεμφυλικούς άνδρες το χειρουργείο περιλαμβάνει την αφαίρεση των μαστών και των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων, καθώς και τον σχηματισμό πέους και όσχεου. Στις διεμφυλικές γυναίκες αφαιρούνται το πέος και οι όρχεις, από τα οποία μπορούν να σχηματισθούν κόλπος, κλειτορίδα, μικρά και μεγάλα χείλη. Ενδέχεται επίσης να υποβληθούν σε χειρουργείο πλαστικής, ώστε να κάνουν το πρόσωπό τους να φαίνεται πιο θηλυκό.

Είναι σύνηθες, οι παίκτριες του ριάλιτι μόδας να μοιράζονται προσωπικές ιστορίες, όπως είχε κάνει στο παρελθόν η Αμίνα Χακίμ. Τώρα, η Νικολίνα Νικουλούζου μέσα από την εξομολόγηση της φυλομετάβασης δίνει βήμα σε άτομα με παρόμοια εμπειρία να αισθανθούν " αποδεκτοί", αλλά περνάει, επίσης, ένα δυνατό μηνυμα αγάπης και αποδοχής του εαυτού μας.

" Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία είναι επειδή έχω παλέψει πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% ο εαυτός μου και αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει να διεκδικώ τα όνειρά μου. Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, τα οποία παλεύουν με την ταυτότητά τους, να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο, να είναι fighters και να κυνηγούν πάντα τους στόχους τους", δήλωσε η 20χρονη παίκτρια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: H Πάμελα Άντερσον με το πιο φυσικό μακιγιάζ της βραδιάς, έκανε και πάλι την διαφορά

H 56χρονη σταρ άφησε γι΄αυτήν την βραδιά, πίσω το makeup free look της, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist, Pat McGrath.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.

08 Μαϊ 2024
08 Μαϊ 2024

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου "The Wall of Life"

Στα απομνημονεύματα της θα αναφερθεί στην καριέρα της, τα παιδιά της, τον αδερφό της Γουόρεν Μπίτι και βέβαια στις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες.

08 Μαϊ 2024

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Με μία συγκινητική ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τη γιαγιά της.