ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 53χρονη Ναόμι Κάμπελ μόλις ερωτεύτηκε έναν 37χρονο πολυεκατομμυριούχο. Γιατί στον έρωτα δεν υπάρχει "σωστό" και "λάθος"

O Μοχάμεντ Αλ Τούρκι, παραγωγός ταινιών στην Σαουδική Αραβία, είναι το πρόσωπο που έχει κατακτήσει την καρδιά του τοπ μόντελ.

Η Ναόμι Κάμπελ φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του παραγωγού ταινιών, Μοχάμεντ Αλ Τούρκι, αφού το δίδυμο εθεάθη σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις μαζί. Το τοπ μόντελ, 53 ετών, και ο πολυεκατομμυριούχος Σαουδάραβας, 37 ετών, εθεάθησαν πρόσφατα μαζί στα BAFTA στις αρχές του μήνα.

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στο κόκκινο χαλί και φέρεται να έμειναν κοντά ο ένας στον άλλο όλο το βράδυ, σύμφωνα με τη The Sun.

Το νέο αμόρε της Ναόμι Κάμπελ, Μοχάμεντ αλ Τούρκι, είναι γεννημένος στη Σαουδική Αραβία στις 3 Ιουλίου 1986 και διαπρέπει στην παραγωγή ταινιών, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι έχει ενώσει το ψυχαγωγικό χάσμα μεταξύ "Ανατολής και Δύσης" μέσα από τις επιτυχημένες του προσπάθειες τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μοχάμεντ είναι, επίσης, εξαιρετικά αφοσιωμένος στην υποστήριξη μιας σειράς διεθνών φιλανθρωπικών οργανώσεων, καθώς και εκείνων που ξεκίνησε και διαχειρίζεται ο πατέρας του, Sheikh Abdulaziz Al Turki, στη χώρα καταγωγής του, τη Σαουδική Αραβία.

Εκτός από την τεράστια επιτυχία του στον κλάδο παραγωγής ταινιών, ο σύντροφος του τοπ μόντελ είναι μία προσωπικότητα με επιρρόη στη βιομηχανία της μόδας, καθώς συνεργάζεται με διάσημα luxury brands.

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις με γκρουπ φίλων. Ο Μοχάμεντ έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα με την Ναόμι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον τους εξήγησε πώς η φιλία τους μετατράπηκε σε έρωτα: "Η Nαόμι είναι πολύ επιλεκτική με ποιους περνάει χρόνο και έχει έρθει κοντά στον Μοχάμεντ. Έδεσαν χάρη στην αγάπη τους για τη μόδα και την τέχνη και έχουν πολλούς κοινούς φίλους. Η Ναόμι έχει βρεθεί στο Ντουμπάι μαζί του και δείχνει να είναι η πιο ευτυχισμένη που υπήρξε ποτέ. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και φαίνεται να υπάρχει μια σπίθα μεταξύ τους, ακόμα κι αν είναι απλώς μια "φιλία" σε αυτό το σημείο".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: Οι "αληθινοί ήρωες", πίσω από τους σταρ-πρωταγωνιστές του λαμπερού event

Χωρις αυτούς το Met Gala δεν θα ήταν το ίδιο. Η Cardi B χρειάστηκε 7 βοηθούς, για να φορέσει την φόρεμά της Κινέζας σχεδιάστριας Windowsen.

08 Μαϊ 2024

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το 4ο μωρό της στο σπίτι - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γέννα στο νερό

Το 4ο παιδί της έφερε στον κόσμo η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Δίκη στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση να πέσουν στα "μαλακά" οι κατηγορούμενοι

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή, γιατί νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

08 Μαϊ 2024

Met Gala: Το "γυμνό φόρεμα" νίκησε και πάλι- αλλά μήπως τελικά έχει καταντήσει βαρετό;

Το λέει και ο λαός: "Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς".

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Θεϊκή εμφάνιση έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στο παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι

Η ηθοποιός επισκίασε με την παρουσία της, τις δύο Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και της Κίνας.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.