ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο 16χρονος γιος του Κίλιαν Μέρφι κάνει το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ και είναι ίδιος ο διάσημος μπαμπάς του.

Ο Άραν Μέρφι ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον διάσημο πατέρα του στη μεγάλη οθόνη.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός φαίνεται να είναι ένας από τους πιο προσγειωμένους και cool ηθοποιούς του Χόλιγουντ, και αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στην αφοσίωσή του στην οικογένειά του. Ο Κίλιαν Μέρφι είναι παντρεμένος με την την Ιβόν ΜακΓκίνες, την Ιρλανδή εικαστικό καλλιτέχνη.

Παντρεύτηκαν το 2004, αφού προηγουμένως διατηρούσαν μια φιλία χρόνων. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε ένα από τα σόου του ροκ συγκροτήματος του Κίλιαν το 1996. Ο Κίλιαν Μέρφι και η Ιβόν έχουν πλέον δύο γιους, τον Mάλαχι και τον Άραν, με τους οποίους ζουν στο Δουβλίνο.

Ο Μέρφι πήρε την απόφαση να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι του παρά το γεγονός ότι είχε πολλές υποχρεώσεις στο Χόλιγουντ. "Δεν χρειάζεται να ζω στο Λος Άντζελες", είπε στο People το 2005 και πρόσθεσε: "Θα ήμουν τρομερά μακριά από την οικογένειά μου — δεν θα τους έβλεπα ποτέ".

Το ζευγάρι ζει μια εναλλακτική ζωή και με πολλές αλλαγές, καθώς ζούσαν στο Δουβλίνο μέχρι το 2001, όταν μετακόμισαν στο Λονδίνο για να μπορέσει η γυναίκα του να φοιτήσει στο Royal College of Art. Μετά από 14 χρόνια ( το 2015) , επέστρεψαν πάλι πίσω στο Δουβλίνο. Η οικογένειά τους είναι πάνω απο όλα, και φαίνεται ότι ένα από τα παιδιά του Κίλιαν Μέρφι ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του.

Ο μικρότερος γιος του Κίλιαν Μέρφι, ο Άραν, είναι το νέο "in" αγόρι στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, αφού ο έφηβος μπήκε στο καστ της επερχόμενης ταινίας, "Klara And The Sun", μαζί με την Τζένα Ορτέγκα. H ταινία αφηγείται την ιστορία της Klara ( Τζένα Ορτέγκα), μιας κοπέλας- ρομπότ που σχεδιάστηκε για να αποτρέψει τη μοναξιά. Μία γυναίκα ( Έιμι Άνταμς) αγοράζει την Κλάρα και μαζί με την έξυπνη έφηβη κόρη της που ονομάζεται Josie - η οποία πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια- ζουν την περιπέτεια με τη νέα φίλη- ρομπότ τους.

Η είδηση, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Deadline, αποκάλυψε ότι ο Άραν θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην κινηματογραφική μεταφορά του αναγνωρισμένου μυθιστορήματος του Kazuo Ishiguro, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Taika Waititi.

Ο 16χρονος Άραν Μέρφι μοιάζει εκπληκτικά στον διάσημο πατέρα του και, ομολογουμένως, έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα των δύο γονιών του. Ο νεαρός ηθοποιός δεν είναι άγνωστος στον κόσμο της υποκριτικής, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στον ομώνυμο ρόλο του "Hamnet", ένα έργο που ήταν το ντεμπούτο του στο Abbey Theatre του Δουβλίνου πριν μετακομίσει στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

09 Μαϊ 2024

Eurovision: Έντονα γιουχαρίσματα κατά τη διάρκεια της πρόβας του Ισραήλ- Πρέπει να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό;

Έντονη είναι η αντίδραση πλέον για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision λόγω των ακραίων επιθέσεων του καθεστώτος προς το άμαχο πληθυσμό των Παλαιστίνιων παρά τη διεθνή αντίδραση.

Περισσότερα από

News

09 Μαϊ 2024

Έλενα Παπαρίζου: Η πρόβα λίγο πριν την Eurovision και το ανατρεπτικό κοστούμι της

Τη μεγάλη επιτυχία My Number One θα ερμηνεύσει στα δικά της "χωράφια", στη Σουηδία, η Έλενα Παπαρίζου!

09 Μαϊ 2024

Η κόρη της Μιμής Ντενίση φόρεσε το πιο trendy παντελόνι για όλους τους σωματότυπους

Χαμογελαστές και ευδιάθετες, μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αράχωβα.

09 Μαϊ 2024

Νταϊάν Κίτον: "Κάθε σκηνή είναι γεμάτη γέλιο" για τη νέα της ταινία "Summer Camp"

Τρεις φίλες που περνούσαν μαζί τα καλοκαίρια στην κατασκήνωση συναντιούνται και πάλι με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

09 Μαϊ 2024

Αντιγόνη Κουλουκάκου: "Από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι λες και είμαστε ένα σώμα"

Η ηθοποιός μίλησε τόσο απενοχοποιημένα και τρυφερά για το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα που μόνο παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει.

09 Μαϊ 2024

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 91 χρονης ηθοποιού για την υγεία της.

09 Μαϊ 2024

Εστάλησαν τα πρώτα SMS για δωρεάν μαστογραφία - Ποιες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων αφορά

Καθημερινά γυναίκες, οι οποίες έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, θα λαμβάνουν το άυλο παραπεμπτικό για δωρεάν προληπτική μαστογραφία με SMS.

09 Μαϊ 2024

Γιατί αποσύρθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca για τον κορονοϊό: Πόσο πιθανός είναι πραγματικά ο κίνδυνος θρομβώσεων

Η AstraZeneca ξεκίνησε την παγκόσμια απόσυρση του εμβολίου λόγω "πλεονάσματος διαθέσιμων επικαιροποιημένων εμβολίων" μετά την πανδημία.

09 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Άρρωστη με υψηλό πυρετό η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν τον Β΄ Ημιτελικό – Ακύρωσε τις συνεντεύξεις της

Ατυχία για τη Μαρίνα Σάττι η οποία ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει τη σκηνή για τον Β’ Ημιτελικό.

09 Μαϊ 2024

Γαλλία: Φαντασμαγορική η τελετή για την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στο Λιμάνι της Μασσαλίας

Περίπου 150.000 άτομα υπολογίζεται ο κόσμος που έσπευσε στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας για τη σπουδαία στιγμή.