ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φραν Ντρέσερ: Η "Νταντά" της καρδιάς μας και fashion icon μιας ολόκληρης γενιάς, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σειράς που την έκανε πασίγνωστη στα πέρατα της γης, η 66χρονη Φραν Ντρέσερ δηλώνει παρούσα, όχι μόνο σαν ακτιβίστρια αλλά και σαν αιώνιο fashion icon.

Είναι ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ακτιβίστρια, ιδρύτρια του Οργανισμού Cancer Schmancer και Πρόεδρος της ένωσης SAG-AFTRA.

Η Φραν Ντρέσερ (Fran Drescher) είναι επίσης και η"Νταντά" που ακόμα παίζει στην τηλεόραση, ένα fashion icon που τόλμησε ασύλληπτα outfits τη δεκαετία του '90, μία γυναίκα που έχει περάσει πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές, που ξεπέρασε τον καρκίνο, που έγινε το είδωλο της gay κοινότητας και είναι ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας.

Ένα πραγματικό fashion icon μιας ολόκληρης γενιάς, η ηθοποιός που ξεχώρισε στη σειρά της από το 1993 έως το 1999, εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας με ένα "ήσυχο" outfit, αρκετά διαφορετικό αξιολάτρευτη φανταχτερή γκαρνταρόμπα του χαρακτήρα της. Ας θυμηθούμε απλώς, πως είναι η γυναίκα που φόρεσε στο τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν ένα νυφικό 12.000 δολαρίων.

Στην επίδειξη μόδας AMI Alexandre Mattiussi Menswear Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 το βράδυ της Πέμπτης στη γαλλική πρωτεύουσα, η Francine Joy Drescher, (όπως είναι το πραγματικό της όνομα) , φόρεσε το τέλειο ανδρόγυνο outfit. To μίνιμαλ σύνολο αποτελούνταν από ένα ανδρικό γιλέκο, έμα φαρδύ μαύρο σακάκι και ένα γκρι-μπεζ μάλλινο παλτό.

Ο Alexandre Mattiussi, ο Νορμανδός σχεδιαστής και ιδρυτής της πολυτελούς φίρμας του, σήκωσε την αυλαία του sow την Πέμπτη και τόσο στο βάθρο όσο και στην πρώτη σειρά, υπήρχαν πολλοί σταρ. Στην πασαρέλα η Laetitia Casta και η Lou Doillon, η κόρη της αείμνηστης Jane Birkin, παρουσίασαν μια αξιοσημείωτη ερμηνεία. Η Φραν Ντέσερ κάθισε δίπλα δίπλα με τη Ζιλιέτ Μπινός.

Η Ζιλιέτ έκανε μία ανάρτηση και στην λεζάντα της αποκαλεί "ηρωίδα", την Φραν καθώς ήταν εκείνη που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες την απεργία των σεναριογράφων στο Hollywood. H απεργία διήρκησε 118 ημέρες και έληξε αφού οι σεναριογράφοι ήρθαν σε συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής για τις απολαβές τους και τα πνευματικά δικαιώματα των έργων τους.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.