ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Τι συγκίνησε στην παρουσίαση των νέων ταινιών της στη Μπολόνια;

Η ηθοποιός δεν ήξερε την τιμή που της επιφύλλασσαν σε κινηματογράφο της Μπολόνια.

Η ηθοποιός Ιζαμπέλα Ροσελίνι βρίσκεται στην Μπολόνια καθώς παρουσίασε μια νέα σειρά ταινιών, πολύ διαφορετικών από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Κι αυτό γιατί η ηθοποιός έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στην προστασία των ζώων. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Hunter College της Νέας Υόρκης πάνω στη Συμπεριφορά και την Προστασία των Ζώων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της γύρισε τρεις ταινίες (τις "Green Porno”, "Seduce Me” και "Mammas”) στις οποίες παρουσιάζονται μελέτες πάνω στη συμπεριφορά των ζώων ενίοτε και με διασκεδαστικό τρόπο. Συνεργάστηκε επίσης με τον σεναριογράφο Ζεν Κλοντ Καριέρ και μαζί έγραψαν έναν μονόλογο βασισμένο στις ταινίες της, μονόλογο που παρουσιάζει τώρα επί σκηνής στην παράστασή της "Link Link Circus”.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μπολόνια. Εκεί, την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη καθώς στο Modernissimo, στον κινηματογράφο της πόλης όπου παρουσίασε τις ταινίες της είχαν κεντίσει σε τρεις θέσεις το δικό της όνομα, όπως και τα ονόματα των διάσημων γονιών της, του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της μούσας του κινηματογράφου Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

Η Ροσελίνι δημοσιοποίησε η ίδια την είδηση στο προσωπικό της Instagram γράφοντας:

"Είμαι εξαιρετικά συγκινημένη που βρίσκω το όνομά μου ανάμεσα στα ονόματα των γονιών μου στα καθίσματα του πιο όμορφου κινηματογράφου στον κόσμο "MODERNISSIMO” στην Μπολόνια. Η ιδέα ήταν του σπουδαίου Gian Luca Farinelli σκηνοθέτη του @cinetecabologna. Μακάρι να ζούσα στην Μπολόνια για να πηγαίνω εκεί κάθε μέρα… Νομίζω ότι το "MODERNISSIMO” μπορεί να είναι πρότυπο για να προσελκύσει το κοινό πίσω στους κινηματογράφους. Ήταν τιμή μου να δείξω τις ταινίες μικρού μήκους μου, εδώ.”

Read Next

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.