ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βραβεία Emmy 2024 : O πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς Succession Κίραν Κάλκιν, θριάμβευσε και ζήτησε περισσότερα παιδιά στη γυναίκα του

Στον ευχαριστήριο λόγο του για το βραβείο (και τη σπουδαία νίκη του) ζήτησε στη γυναίκα του μερικά παιδιά ακόμη!

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς Succession έλαμψε και στα βραβεία Emmy που πήραν τη σκυτάλη από τα Critics Awards και τις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Κίραν Κάλκιν κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο για τον α' ανδρικό ρόλο σε Δραματική σειρά, καθώς η ερμηνεία του ως Ρόμαν Ρόι στο Succession άφησε εποχή. Ποιος θα το πίστευε πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα ακούγαμε από τα χείλη του δικού του ήρωα όλη την αλήθεια για τη ματαιότητα των ΜΜΕ, της εξουσίας και του πλούτου;

Ο Κίραν, αδερφός του Μακόλεϊ Κάλκιν (Μόνος στο Σπίτι) ανέβηκε στη σκηνή χτες, στα Emmy 2024 και έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του, Τζαζ Τσάρτον. Αναφερόμενος λοιπόν στην "πανέμορφη σύζυγό του", είπε: "Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τη ζωή σου μαζί μου και που μου χάρισες δύο καταπληκτικά παιδιά. Και Τζαζ, θέλω περισσότερα. Είπες ίσως, αν κερδίσω!", με την Τζαζ να γελάει καθώς χειροκροτούσε από τη θέση της.

Ο Κίραν και η Τζαζ γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ το 2012 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Το ζευγάρι είναι περήφανοι γονείς της κόρης Κίνσεί, τεσσάρων ετών, και του γιου Γουάιλντερ Γουλφ, δύο ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την Τζαζ ο ηθοποιός είχε σχέση με την Έμα Στόουν για έναν περίπου χρόνο-κι αυτό γιατί η τύχη τα έχει φέρει έτσι ώστε φέτος και οι δύο να σαρώνουν τα βραβεία και να βρίσκονται στις ίδιες εκδηλώσεις.

Στα Emmy 2024, το Succession έφυγε με το μεγαλύτερο βραβείο, αυτό της καλύτερης σειράς, ενώ εκτός από τον Κάλκιν, βραβείο για την ερμηνεία της κέρδισε και η Σάρα Σνουκ. Μάλιστα, οι συντελεστές φάνηκαν σαν να μην ήθελαν να αφήσουν ούτε στιγμή τα βραβεία από τα χέρια τους.

Μάλιστα ο Κάλκιν είχε πολύ σοβαρούς αντιπάλους στην κατηγορία του: κέρδισε τον Τζεφ Μπρίτζες (The Old Man), τους συμπρωταγωνιστές του Succession Μπράιν Κοξ και Τζέρεμι Στρονγκ, τον Μπομπ Όντενκιρκ ( Better Call Saul) και τον Πέντρο Πασκάλ (The Last of Us).

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.