ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάλμα Χάγιεκ -Λίντα Ευαγγελίστα: Μοιράστηκαν τον ίδιο σύζυγο και έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο, αλλά η Σάλμα ξέρει να συγχωρεί

Σάλμα Χάγιεκ και Λίντα Ευαγγελίστα φωτογραφίζονται αγκαλιά ξεχνώντας το δυσάρεστο παρελθόν.

Η ιστορία ανάμεσα στην Λίντα Ευαγγελίστα την Σάλμα Χάγιεκ και τον βασιλιά της γαλλικής μόδας Φρανσουά Ανρί Πινό είναι γνωστή.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας, Φρανσουά Ανρί Πινό από τα τέλη του 2005 και στις αρχές του 2006 διατηρούσε σχέση με το σούπερ μόντελ Λίντα Εβαντζελίστα.

Τον Οκτώβριο του 2006 η Λίντα Εβαντζελίστα γέννησε τον γιο της σε ηλικία 41 ετών.

Το πρώην ζευγάρι είχε δικαστική διαμάχη για την διατροφή που τελικά ήρθε σε συμβιβασμό το 2012. Ο Πινό πάντως αναγνώρισε τον Αγκουστίν το 2007, την χρονιά που γεννήθηκε η κόρη του, Βαλεντίνα, από τον γάμο του με την Σάλμα Χάγιεκ.

Μετά από δικαστική διαμάχη και αψιμαχίες, η Λίντα και ο βιολογικός πατέρας του γιου της είναι σήμερα φίλοι, οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η Σάλμα όχι απλώς μιλάει συνεχώς με λόγια λατρείας για τον Αγκουστίν, τον έχει πάρει μαζί της στο κόκκινο χαλί και δεν τον ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά, καθώς ο Φρανσουά Ανρί Πινό έχει άλλα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο, άρα συνολικά 4.

Πριν λίγες μέρες Σάλμα Χάγιεκ και Λίντα Ευαγγελίστα φωτογραφήθηκαν παρέα, και η Σάλμα ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram το νέο βιβλίο της Λίντα παρακινώντας τους ακολούθους της να το αγοράσουν, ως ένα πολύ καλό και έξυπνο χριστουγεννιάτικο δώρο. Μια κίνηση που εκτίμησε πολύ το πρώην τοπ μόντελ και την ευχαρίστησε για την καλοσύνη της να την βοηθήσει.

Στη λεζάντα έγραψε: "Για όλους εσάς που αναρωτιέστε τι να δώσετε για χριστουγεννιάτικα δώρα, έχω το τέλειο. Αυτό το καταπληκτικό βιβλίο, είναι η Λίντα του Στίβεν Μέιζελ. Είναι το τέλειο δώρο για όλους, ειδικά αν σου αρέσει η φωτογραφία, η μόδα ή αν απλά σου αρέσει η Linda μου", πρόσθεσε πριν αγκαλιάσει το θρυλικό supermodel.

Οι οικογενιακοί δεσμοί που τις ενώνουν

Τον περασμένο Αύγουστο το 58χρονο μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον πρώην της, τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πινό και τη σύζυγό του, Σάλμα Χάγιεκ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vogue.

Αποκάλυψε επίσης, πως κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο 16χρονος γιος της, Όγκοστιν είναι συνήθως με τον πατέρα του και τη μητριά του, οι οποίοι μοιράζονται την 15χρονη κόρη τους Βαλεντίνα.

Μιλώντας για την Σάλμα Χάγιεκ, η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε πως στην τελευταία Γιορτή των Ευχαριστιών η ηθοποιός ήταν αυτή που ανέλαβε τη φροντίδα της, καθώς η ίδια δεν αισθανόταν καλά.

"Ήμουν άρρωστη την Ημέρα των Ευχαριστιών" εξήγησε στη συνέντευξή της. "Και η Σάλμα μπήκε στο αεροπλάνο με την κόρη της, ήρθε εδώ και ετοίμασε το δείπνο των Ευχαριστιών. Με ρώτησε τι ήθελα- ήταν μια πολύ εκλεκτική λίστα επιθυμιών".

Και συνέχισε: "Ήθελα εκείνο το μεξικάνικο κοτόπουλου που φτιάχνει με πατάτες και τρούφα. Και πέρασε όλη την ημέρα στην κουζίνα και το μαγείρεψε μόνη της. Έστησε μόνη της μια γιορτή – ένα πολύ όμορφο γεύμα. Της είχα πει ότι δεν επρόκειτο να γιορτάσω την Ημέρα των Ευχαριστιών – δεν αισθανόμουν καλά. Και μου είπε: ‘Ω ναι, θα τη γιορτάσεις. Έρχομαι’. Και έτσι ξαφνικά, ήρθε" πρόσθεσε το μοντέλο.

Read Next

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.