ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μιμή Ντενίση για Αλίκη Βουγιουκλάκη: ''Μου έκανε κοντρίτσες, αλλά ποτέ δεν έκανε ή έλεγε κακίες''

''Τα έλεγε πάντα με χιούμορ'' προσθέτει.

Η Μιμή Ντενίση αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια «τελευταία βουτιά στον Θεολόγο»

Η ταλαντούχα Ελληνίδα και ηθοποιός Μιμή Ντενίση, παραχώρησε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε με την κόρη της Μαριτίνα, για το περιοδικό ΟΚ! στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το πώς έμαθε για το χωριό και ποια ήταν η σχέση της με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για το γεγονός ότι το κοινό έμαθε για το παραθαλάσσιο χωριό Θεολόγος από μια άλλη σταρ που είχε το εξοχικό της σπίτι εκεί, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ανέφερε:

Κι εγώ έτσι τον πρωτογνώρισα τον Θεολόγο, για να σου πω την αλήθεια. Μπορεί ο μπαμπάς μου να είχε πάρει το οικόπεδο το 1960 τόσο, αλλά είθισται τα παιδιά να μην ενδιαφέρονται για τα σχέδια των γονιών. Οπότε πρωτοήρθα στον Θεολόγο με την Αλίκη το καλοκαίρι της σεζόν που έπαιξα μαζί της στην Τζούλια το 1980. Είχαμε αγαπηθεί στην παράσταση και ήρθαμε εδώ και κάναμε διακοπές στο σπίτι μας. Περάσαμε αξέχαστα με πολλά γέλια. και αργότερα, που ήμουν με τον Γιάννη Φέρτη, μας καλούσε και ερχόμασταν συχνά για μια δυο μέρες. Από τότε μου άρεσε εδώ, αλλά δεν είχε μπει στο μυαλό μου να χτίζαμε σπίτι.

Συνέχισε λέγοντας: "Το σπίτι της Αλίκης είναι από την πλευρά του χωριού. Ήταν το αγαπημένο της σπίτι και τώρα που πέρασαν τα χρόνια την καταλαβαίνω. Την καλούσαν παντού και εκείνη έλεγε: "Όχι, σας ευχαριστώ, θα πάω στον Θεολόγο". Το ίδιο μου συμβαίνει και εμένα. Η Αλίκη ήταν τότε όπως είμαι εγώ τώρα για τον Θεολόγο, ένας άνθρωπος δικός τους. Παρότι ήταν η μεγάλη σταρ, ήταν συνηθισμένο για εκείνους αφού ερχόταν συνεχώς εδώ. Τότε εγώ έπαιζα στον Συμβολαιογράφο και ήμουν το καινούργιο πρόσωπο για εκείνους".

Στην ερώτηση αν υπήρξε ποτέ κόντρα ανάμεσα τους απάντησε:

Στην αρχή που ήμουν μικρή και όσο ήμουν με τον Γιάννη, ήμασταν κολλητές. Μετά όταν παντρεύτηκα και πήγα στο Βρετάνια και άρχισα να κάνω πολύ μεγάλες επιτυχίες, ωραίες κωμωδίες – τότε δεν έκανα ακόμα ρεπερτόριο γιατί έπρεπε να αποκτήσω κοινό σταθερό για να έχω ασφάλεια -, η Αλίκη έκανε στροφή και έπαιζε δραματικά έργα. Έκανα πολύ γκλαμ παραστάσεις, με πολύ γέλιο και ωραία ντυσίματα, οπότε έκανα και μεγάλες εισπράξεις. Τότε ήταν η μόνη εποχή που η Αλίκη μού έκανε κοντρίτσες, αλλά ποτέ δεν έκανε ή έλεγε κακίες.

Τα έλεγε πάντα με χιούμορ. Για παράδειγμα, τρώγαμε μαζί και έλεγε σαν να μονολογούσε "α, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας". Αλλά εγώ πάντα την αγαπούσα και ξέρω πως και εκείνη με αγαπούσε. Με παραδεχόταν. Μετά από εκείνη την περίοδο, πάλι οι σχέσεις μας ήταν πολύ στενές μέχρι που έφυγε.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024