ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μισέλ Φάιφερ: ένα ραντεβού στα τυφλά έμελλε να αλλάξει την ερωτική της ζωή

Η Μισέλ Φάιφερ γνώρισε τον δεύτερο σύζυγο της σε ένα ραντεβού στα τυφλά και από τότε είναι μαζί 30 χρόνια.

Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα με τη σειρά που τα θέλουμε, γιατί, ως γνωστόν, η ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εμάς και ξέρει να γράφει τα καλύτερα σενάρια. Έτσι συνέβη και στη ζωή της καλλονής Μισέλ Φάιφερ. Παρά τη διασημότητα και τις επιτυχίες, η Μισέλ πίστεψε κάποια στιγμή πως ίσως δεν θα βρει τον κατάλληλο για εκείνη άντρα στη ζωή της. Είχε ήδη ένα διαζύγιο και ορισμένες σχέσεις στη ζωή της.

Γι' αυτό και αποφάσισε να κάνει μόνη της αίτηση για να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Το 1993 μια φίλη της επέμενε να της γνωρίσει κάποιον που πίστευε ότι είναι ο κατάλληλος για εκείνη. Όμως, η ηθοποιός είχε βγει κι άλλες φορές σε blind dates και δεν πίστευε πολύ σε αυτόν τον τρόπο γνωριμίας. Η φίλη της επέμενε "έλα ας είναι η τελευταία φορά" της είπε και την έπεισε! Έτσι λοιπόν βγήκε για πρώτη φορά με τον Ντέιβιντ Κέλεϊ -σεναριογράφο και παραγωγό. Δεν πήγε και φανταστικά εκείνο το πρώτο γεύμα. Μάλιστα η Φάιφερ σκεφτόταν να τον γνωρίσει στην αδερφή της Ντίντι. Και πάλι ήταν η φίλη της (που μάλλον θα πρέπει να της ανάψει λαμπάδα) που της είπε "στο απαγορεύω, αν το κάνεις, θα σε σκοτώσω". Εκείνη φαίνεται να πήρε το μήνυμα και είπε να δώσει μια αληθινή ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.

Στο μεταξύ όμως, εγκρίθηκε η αίτηση υιοθεσίας που είχε κάνει. Το ζευγάρι έβγαινε μόλις δυο μήνες, όταν η Φάιφερ έγινε μητέρα της Κλόντια Ρόουζ! "Έτσι ξαφνικά είχαμε ένα παιδί μαζί μας, δεν συμβαίνει και πολύ συχνά αυτό" έχει πει η Φάιφερ σε συνέντευξή της. "Κατά ένα περίεργο τρόπο αφαίρεσε το άγχος του νέου ζευγαριού" πρόσθεσε. Βλέποντας τον τρόπο που συμπεριφερόταν ο Ντέιβιντ στην κόρη της ήξερε ότι αυτός ήταν ο άντρας με τον οποίο ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του. "Ήταν μια απόδειξη της ποιότητάς του ως ανθρώπου" σχολίασε.

Κατευθείαν λοιπόν στα βαθιά έπεσε το ζευγάρι. Παντρεύτηκαν τον ίδιο χρόνο, 10 μήνες μετά από εκείνο το πρώτο ραντεβού στα τυφλά. Ο γιος τους, Τζον ήρθε την επόμενη χρονιά. Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσκίσκο προκειμένου να μην τους καταδιώκουν οι παπαράτσι και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Τόσο φυσιολογικά που τα παιδιά τους δεν ήξεραν όταν ήταν μικρά ότι η μαμά τους είναι διάσημη ηθοποιός. Το έμαθαν από τους συμμαθητές τους!

"Ίσως το παράκανα" παραδέχεται η ίδια. "Οι συμμαθητές τους ήξεραν περισσότερα για τη μαμά τους από τα παιδιά μου" έχει πει η ίδια.

Ο Ντέιβιντ είναι επιτυχημένος σεναριογράφος και παραγωγός και στις τελευταίες του επιτυχίες μετρά σειρές όπως το Big Little Lies και το Nine Perfect Strangers. Όμως έχουν συμφωνήσει να μην συνεργαστούν ποτέ μαζί, για να μην διακιδυνεύσουν τη σχέση τους. "Έχω δει ζευγάρια που φαίνεται να έχουν την τέλεια σχέση, να δουλεύουν μαζί και αμέσως μετά να παίρνουν διαζύγιο" έχει πει η Φάιφερ, ακόμα και αν ορέγεται τους ρόλους που γράφει ο σύζυγός της και πάνε σε ... άλλες.

Τι την γοητεύει σε εκείνον; "Δεν τον παίρνω για δεδομένο. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να έχει περισσότερη ακεραιότητα από τον σύζυγό μου. Και τον σέβομαι για αυτό. Έπειτα είναι το χιούμορ του και ότι βέβαια είναι πολύ νόστιμος-όλα αυτά" έχει απαντήσει σε σχετική ερώτηση η σταρ.

Το παρελθόν δεν καθορίζει την πορεία

Αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος της Μισέλ Φάιφερ. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Πίτερ Χόρτον για επτά χρόνια. Μόνο που παντρεύτηκαν πολύ νωρίς, εκείνη ήταν μόλις 22 χρονών τότε. Στη συνέχεια αυξήθηκαν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και η σχέση τους άρχισε να αποδυναμώνεται. Η Φάιφερ δεν αισθανόταν έτοιμη να μπει στον ρόλο της συζύγου.

Ωστόσο χώρισαν φιλικά και δεν έπαψαν ποτέ να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Άλλωστε ήταν εκείνος που την βοήθησε να πακετάρει και να μετακομίσει. "Δεν σταματήσαμε ποτέ να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον" έχει πει η ηθοποιός.

Μετά τον χωρισμό της είχε βγει με τον Τζον Μάλκοβιτς και τον Φίσερ Στίβενς, μέχρι που εκείνη η άγια φίλη της της έδιξε τον δρόμο. Σήμερα, 30 χρόνια μετά παραμένουν μαζί, αγαπημένοι.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"