ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

What The Food: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση delivery στα Νότια (έρχεται από τα Εξάρχεια)

Το χορταστικό project του Warehouse στα Εξάρχεια πάει στα νότια με νόστιμα, πληθωρικά, ζουμερά burger, αξιοπρεπείς πίτσες και ζυμαρικά.

What The Food: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση delivery στα Νότια (έρχεται από τα Εξάρχεια)

«Έχουμε καινούργιο delivery να δοκιμάσουμε, έλα» μου είπε ο κολλητός από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου. Βλέπετε αυτή είναι τελευταία η νέα μας μανία: να δοκιμάζουμε τα φαγητά των μαγαζιών που κάνουν παράδοση κατ’ οίκον, που ολοένα και πληθαίνουν καθώς το lockdown καλά κρατεί. Χωρίς να ρωτήσω πολλά δέχθηκα την πρό(σ)κληση του. Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο έμπαινε το καινούργιο project του Warehouse, What The Food. Η ονομασία του κάνει λογοπαίγνιο με την γνωστή αμερικάνικη έκφραση «What the fuck» .

What The Food: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση delivery στα Νότια (έρχεται από τα Εξάρχεια)
Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο έμπαινε το καινούργιο project του Warehouse, What The Food. Η ονομασία του κάνει λογοπαίγνιο με την γνωστή αμερικάνικη έκφραση «What the fuck» .

«Έχουμε καινούργιο delivery να δοκιμάσουμε, έλα» μου είπε ο κολλητός από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου.

Το What The Food ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ΚΠΙΣΝ στη Καλλιθέα.

Το What The Food ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ΚΠΙΣΝ στη Καλλιθέα. To menu του περιλαμβάνει burger, pizza, pasta, σαλάτες και μερικά γλυκά. Κοινώς, ό,τι μπορεί να μεταφερθεί με τις λιγότερες γευστικές απώλειες ως τις πόρτες των σπιτιών – αν και για τα μακαρόνια έχω μια μικρή ένσταση. Γνωρίζοντας λοιπόν την πολύ καλή δουλεία που κάνουν στο Warehouse στα Εξάρχεια δεν περίμενα να βρεθώ αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Όσα δοκιμάσαμε, και δεν ήταν και λίγα, ήταν καλοφτιαγμένα και είχαν μια νόστιμη «τσαχπινιά».

Γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Δοκιμάσαμε δύο burger: το Gorgo και το Chicken. Και τα δύο είχαν μπριοσένιο ψωμάκι, αφράτο, ελαφρώς γλυκό, με σουσάμι από πάνω. Επίσης και τα δύο είχαν γενναιόδωρη γέμιση. Το Gorgo με το ζουμερό μπιφτέκι, τα μανιτάρια, τα λίγο υπερβολικά καραμελωμένα κρεμμύδια, το λάδι λευκής τρούφας αλλά και την ευχάριστα πληθωρική παρουσία της gorgonzola, με κέρδισε. Το άλλο με το παναρισμένο σε panko φιλέτο κοτόπουλο, την μαγιονέζα, το τόσο - όσο iceberg και την γλυκιά αλλά ελάχιστα καυτερή σάλτσα έπαιξε και αυτό δυνατά. Μου έκανε εντύπωση ότι το κοτόπουλο δεν κρατούσε πολύ λάδι από τηγάνισμα και ήταν πολύ τραγανό. Πατάτες από μόνα τους τα burger δεν έχουν, τις παραγγέλνει κανείς χωριστά. Πήραμε εκείνες με την παρμεζάνα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και εξαφανίστηκαν στο λεπτό.

Φυσικά δεν μείναμε μόνο σε αυτά, ζητήσαμε και δύο πίτσες. Η πρώτη ήταν η Bufala με βουβαλίσια μοτσαρέλα, τοματίνια, φρέσκο βασιλικό και λάδι βασιλικού που του έδινε μια πολύ ενδιαφέρουσα νότα. Για δεύτερη επιλέξαμε τον συνδυασμό Nduja (πικάντικη πάστα αλλαντικών) και Salsiccia (λουκάνικο). Μια πιο έντονη και πιο καυτερή πίτσα με λάδι καπνιστής πάπρικάς (πολύ καλό) και γιαούρτι (ναι γιαούρτι) που έφερνε την ισορροπία σε κάθε μπουκιά. Αυτό που έχω να σας πω για τις πίτσες είναι ότι δεν ήταν υπερβολικά φορτωμένες, είχαν σωστά διανεμημένα τα υλικά τους όμως το ζυμάρι δεν με ευχαρίστησε απόλυτα μιας και δεν είχε πολύ υγρασία. Παρ’ όλα αυτά, σαν σύνολο έχω να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατες.

Γνωρίζοντας λοιπόν την πολύ καλή δουλεία που κάνουν στο Warehouse στα Εξάρχεια δεν περίμενα να βρεθώ αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.
Όσα δοκιμάσαμε, και δεν ήταν και λίγα, ήταν καλοφτιαγμένα και είχαν μια νόστιμη «τσαχπινιά».

Pasta δεν δοκιμάσαμε, την αφήσαμε για την επόμενη φορά – ναι, θα παραγγείλουμε ξανά από το WTF και ας πρέπει να τραβηχτώ πάλι μέχρι τα Νότια. Έχω βάλει ήδη από τώρα στο μάτι τα Rigatoni carbonara αλλά και τα Spaghetti aglio e olio. Δοκιμάσαμε όμως γλυκό, ένα Calzone «Big Apple». Μια νόστιμη παραλλαγή της αγαπημένης μου μηλόπιτας με τραγανά και ωραία μελωμένα κομμάτια μήλου, καρύδια και κρέμα που αναζητούσε μια ωραία κούπα καφέ - Wisecup, για παράδειγμα.

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα, τηλ. 2109417495 / *παραγγελίες γίνονται μέσω wolt και efood

Pasta δεν δοκιμάσαμε, την αφήσαμε για την επόμενη φορά – ναι, θα παραγγείλουμε ξανά από το WTF και ας πρέπει να τραβηχτώ πάλι μέχρι τα Νότια.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

Moodo Fashion: Βρείτε το προσωπικό σας στυλ

Ρούχα που έχουν για γυναίκες που αναζητούν το προσωπικό τους στυλ και την άνεση

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.