Υλικά για 4 άτομα
4 πατάτες
4 x 30 gr xαβιάρι
Τυρί κρέμα (τύπου philadelphia)
Αλάτι και πιπέρι
Κρέμα γάλακτος
Σχοινόπρασσο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού πλύνουμε προσεκτικά τις πατάτες, τις τυλίγουμε ξεχωριστά σε αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε τις πατάτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Για να ελέγξετε εάν έχουν ψηθεί το άγγιγμα ενός δακτύλου είναι αρκετό : οι πατάτες πρέπει να είναι μαλακές στην αφή . Μετά το μαγείρεμα , κόψτε το πάνω μέρος της κάθε πατάτας, αφαιρέστε το εσωτερικό της και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε ένα μπολ.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τα καρυκεύματα και στη συνέχεια, τοποθετήστε το μείγμα πίσω στο κελύφος από τη φλούδα της πατάτας που έχετε φροντίσει να διατηρήσει το σχήμα του. Τοποθετήστε ζεστές τις πατάτες στο πιάτο και προσθέστε 30gr xαβιάρι στην κάθε μία. Μπορείτε να συνοδεύσετε την πατάτα με Χαβιάρι με ένα ντιπ από τυρί κρέμα και σχοινόπρασσο.
Voila! Έχετε έτοιμο στο πιάτο σας το αγαπημένο γεύμα των θαμώνων της Εβδομάδας Μόδας που απολαμβάνουν την παραπάνω συνταγή στο διασήμο εστιατόριο Caviar Kaspia του Παρισιού.