ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Mία fitness blogger δείχνει τα πόδια της στο Instagram έτσι όπως τα κακοφωτίζει ο ήλιος

«Μην πιστεύετε όλες τις εικόνες που βλέπετε στο ίντερνετ».

Mία fitness blogger δείχνει τα πόδια της στο Instagram έτσι όπως τα κακοφωτίζει ο ήλιος

Δεν απαιτεί κάποια σύνθετη, δύσκολη τεχνική το να κάνεις το κορμί σου να δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ πιο ελκυστικό απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα. Αρκεί να εντοπίσεις την κατάλληλη γωνία και φυσικά τον σωστό φωτισμό έτσι ώστε να δείχνεις πως έχεις φάει τα νιάτα σου στα γυμναστήρια, ενώ στην πραγματικότητα πέρασες μία βόλτα για έναν μήνα πριν βγεις στην παραλία.

Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο πέφτει το φως πάνω στο κορμί σου μπορεί να αλλάξει εντελώς το πόσο λείο και γυμνασμένο φαίνεται, πόσο έντονα διαγράφονται οι κοιλιακοί σου και πόσο αψεγιάδιαστη δείχνεις τελικά σε όσους ρίξουν τα μάτια τους πάνω σου.

Η Tesia Kline, μία fitness blogger που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, χρησιμοποιεί εδώ και λίγο καιρό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να αποδείξει πως ο φωτισμός και πιο συγκεκριμένα το φως του ήλιου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα μας, όχι μόνο προς το καλύτερα αλλά, πολύ πιο συχνά, προς το χειρότερο.

Η 27χρονη από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία έχοντας σαν σκοπό, σύμφωνα πάντα με τα δικά της λεγόμενα, θέλοντας να εξηγήσει με τον δικό της τρόπο σε όλες τις γυναίκες αλλά και τους άντρες εκεί έξω ότι δεν πρέπει να πιστεύεις όλες τις εικόνες που βλέπουν στο διαδίκτυο.

Η Kline στο παρελθόν είχε μιλήσει μέσω του blog της για τις σκληρές προσπάθειες της να χάσει κιλά, υιοθετώντας έναν πάρα πολύ αυστηρό και υγιεινό τρόπο ζωής, αναιρώντας τον ίδιο της τον εαυτό στη συνέχεια μιλώντας για το πόσο επώδυνο είναι να ζεις την κάθε μέρα σου σε καθεστός σκληρής δίαιτας.

«Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι της ζωής μου που τις πέρασα έχοντας απόλυτη εμμονή με την εμφάνιση και το σώμα μου. Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, ραγάδες, έχω χρησιμοποιήσει άπειρες κρέμες για να εξαφανίσω τα σημάδια μου και πραγματικά ζούσα μέσα στην πίεση και στην τρέλα για πάρα πολύ καιρό,» εξομολογείται η Tesia.

Ωστόσο η νεαρή fitness blogger βγήκε τελείως από την λογική του αψεγάδιαστού σώματος που την κυνηγούσε για πολλά χρόνια και πλέον υποστηρίζει ότι περνάει τις μέρες της πολύ πιο χαλαρά και ευχάριστα.

Έχοντας σαν σκοπό της να αφυπνίσει τις γυναίκες που περνούν την ίδια φάση εμμονικότητας που είχε βιώσει και η ίδια στο παρερλθόν, η Tesia χρησιμοποιεί το Instagram για να δείξει την «απάτη» αρκετών προτύπων ομορφιάς, εστιάζοντας στο ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε τις εικόνες που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

Με το μότο «είμαι τέλεια όπως κι αν πέφτει το φως του ήλιου πάνω μου» η fitness blogger κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει το κοινό της ότι δεν πρέπει να τρελαίνεται άλλο με το πώς δείχνει στην παραλία.

Με πληροφορίες από την Independent.

Read Next

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

Περισσότερα από

Life

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps