ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή περνάει από τα Praktiker

Ζεστασιά είναι …να φτιάχνεις το τέλειο κλίμα για αυτούς που αγαπάς

Η Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή περνάει από τα Praktiker

Το δέντρο είναι στολισμένο, η ηλεκτρική κουζίνα δουλεύει υπερωρίες για τα φαγητά και ο φούρνος ψήνει πυρετωδώς γλυκά για τους καλεσμένους!

Όλα θα είναι υπέροχα το βράδυ της παραμονής… αλλά γιατί κάνει τόσο κρύο στο σπίτι; Περιμένοντας τον Αι Βασίλη δεν χρειάζεται να γίνει το σπίτι Λαπωνία!

Μπορεί να μην καταφέρατε να λύσετε τα προβλήματα θέρμανσης μέχρι σήμερα γιατί οι γείτονες διαφωνούν και ο διαχειριστής δεν βρίσκει άκρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας πρέπει να ξεπαγιάσουν, ούτε ότι θα βγάλετε τον υπόλοιπο χειμώνα με μπουφάν στο σαλόνι.

Τα Χριστούγεννα θέλουν θαλπωρή και ευτυχώς θα την βρείτε στα καταστήματα αλλά και το e-shop των Praktiker που έχουν για εσάς μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων θέρμανσης για αποτελεσματική και οικονομική ζέστη σε κάθε περίπτωση.

Διαβάστε τα τρία βήματα για θαλπωρή στις γιορτές:

1. Ανοίγετε τον κατάλογο θέρμανσης των Praktiker.

Η Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή περνάει από τα Praktiker

Θα βρείτε τόσες λύσεις που δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε. Υπάρχουν προτάσεις ηλεκτρικής θέρμανσης με Αερόθερμα, κονβέκτορες, θερμοπομπούς και μεγάλη ποικιλία σε κλιματιστικά. Θερμαντικά πάνελ και καλοριφέρ λαδιού. Λύσεις Υγραερίου και σόμπες Pellet και Ξύλου για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, θερμάστρες αλογόνου για γρήγορη θέρμανση του μπάνιου αλλά και προτάσεις σε θερμάστρες Χαλαζία & Κηροζίνης.

2. Βελτιώνετε το κλίμα μειώνοντας την υγρασία

Το τι θα επιλέξετε είναι καθαρά θέμα προσωπικών αναγκών. Το σίγουρο όμως είναι, ότι όση ζέστη και αν χρειάζεστε, η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα γίνει ακόμα καλύτερη αν και η υγρασία είναι μειωμένη. Ο αφυγραντήρας, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζει ότι η αίσθηση είναι πιο ευχάριστη για τους κατοίκους. Στον κατάλογο θέρμανσης του Praktiker, θα ανακαλύψετε αφυγραντήρες για μικρά και μεγάλα σπίτια που μάλιστα βοηθούν και στο στέγνωμα των ρούχων τα οποία προτείνουμε να …απλώσετε αφού φύγουν οι καλεσμένοι για το ρεβεγιόν.

3. Διαλέγετε χαλιά και λευκά είδη

Στα Praktiker εκτός από χιλιάδες συσκευές θα βρείτε και πολλά ακόμα είδη για να ντύσετε το σπίτι σας, να το ομορφύνετε και να το ζεστάνετε. Διαλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία χαλιών που θα ζεστάνουν το σπίτι πραγματικά και οπτικά και επιλέξτε γιορτινά λευκά είδη αλλά και αξεσουάρ διακόσμησης για γιορτές με άποψη και χρώμα.

Και μην νομίζετε ότι τα Praktiker θα σας αφήσουν έτσι. Μαζί με τα προϊόντα για ένα ζεστό και γιορτινό σπίτι, στον κατάλογο των Praktiker και στο praktiker.gr θα βρείτε και πρακτικές συμβουλές, προτάσεις & υπηρεσίες, για να αποκτήσει το σπίτι σας την αίσθηση και την ατμόσφαιρα που πάντα θέλατε

Μην χάνετε χρόνο. Βάλτε τα γιορτινά σας και επισκεφθείτε ένα από τα 15 καταστήματα Praktiker, ή μείνετε στον καναπέ σας και ανοίξτε τον Κατάλογο Θέρμανσης από τον υπολογιστή για να βρείτε το προϊόντα που σας χρειάζονται και να κάνετε το σπίτι σας έναν ναό ζεστασιάς.

Στο www.praktiker.gr θα βρείτε τα πάντα και θα κερδίσετε επίσης δωρεάν μεταφορά με αγορές άνω των €199, και 24 άτοκες δόσεις για αγορές από €50.

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.