ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H ζωή του κοριτσιού που κατάφερε να εξαπατήσει την ελίτ της Νέας Υόρκης παριστάνοντας την πλούσια

Απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά, εξαπάτησε τράπεζες, έμεινε σε πανάκριβα ξενοδοχεία και έφαγε σε κορυφαία εστιατόρια χωρίς να πληρώσει ποτέ τον λογαριασμό.

H ζωή του κοριτσιού που κατάφερε να εξαπατήσει την ελίτ της Νέας Υόρκης παριστάνοντας την πλούσια

Η Anna Delvey παραπλάνησε, εξαπάτησε και γοήτευσε στην πορεία της προς την κορυφή της κοινωνικής ελίτ της Νέας Υόρκης, πείθοντας φίλους, διασημότητες και απίστευτα εύπορους επιχειρηματίες να χρηματοδοτούν τον πλούσιο τρόπο ζωής της.

Τώρα η σοκαριστική ιστορία της θα γίνει σειρά στο Netflix με την Τζένιφερ Λόρενς και τη Μάργκοτ Ρόμπι να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

H ζωή του κοριτσιού που κατάφερε να εξαπατήσει την ελίτ της Νέας Υόρκης παριστάνοντας την πλούσια
Με τον Οlivier Zahm, εκδότη του περιοδικού Purple Fashion, σε κλαμπ της Νέας Υόρκης

Το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι Netflix αγόρασε τα δικαιώματα άρθρου του New York Magazine, στο οποίο περιγράφεται λεπτομερώς η άνοδος της Anna Delvey και ανέθεσε στη Σόντα Ράιμς παραγωγό των τηλεοπτικών σειρών «Grey's Anatomy» και «How to Get Away with Murder», σεναριογράφο και συγγραφέα τη συγγραφή του σεναρίου.

Η Anna Sorokin ή αλλιώς Anna Delvey εμφανίστηκε ως ψεύτικη κληρονόμος και άρχισε να κινείται άνετα στα ανώτερα κλιμάκια της υψηλής κοινωνίας και στη φασαρία της περιοχής του Σόχο της Νέας Υόρκης διαμένοντας επί μήνες σε δωμάτια ξενοδοχείων, στα οποία η διανυκτέρευση κοστίζει 400 δολάρια, αφήνοντας φιλοδωρήματα των 100 δολάρια και διασκεδάζοντας στα πάρτι του επιχειρηματία Μάρτιν Σκρέλι ή του ηθοποιού Μακόλεϊ Κάλκιν.

Η Anna Sorokin ή αλλιώς Anna Delvey εμφανίστηκε ως ψεύτικη κληρονόμος διαμένοντας επί μήνες σε δωμάτια ξενοδοχείων, στα οποία η διανυκτέρευση κοστίζει 400 δολάρια.

Τώρα, όμως, η Anna Delvey που πήρε εξαπατώντας δάνεια αξίας εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται στη φυλακή του νησιού Ρίκερς στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή νέας δίκης της.

Η 27 ετών σήμερα Delvey συνελήφθηκε και καταδικάστηκε το 2017 για διακεκριμένες κλοπές, τραπεζική απάτη και άλλες κατηγορίες, αλλά η ιστορία της θα αναβιώσει στην τηλεοπτική οθόνη.

Όταν δημοσιεύθηκε πριν από δύο εβδομάδες, το άρθρο της Jessica Pressler, με τίτλο «Πώς η Anna Delvey εξαπάτησε τους κοσμικούς της Νέας Υόρκης», έγινε αμέσως viral.

Η Anna Sorokin γεννήθηκε στη Ρωσία το 1991, μετακόμισε όταν ήταν 16 ετών με τον μικρότερο αδερφό και τους γονείς της στη Γερμανία και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου φοίτησε στη Σχολή Μόδας Central Saint Martins.

Ο πατέρας της εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και αργότερα ως στέλεχος σε μια εταιρεία μεταφορών που κήρυξε πτώχευση το 2013, οπότε άνοιξε μια εταιρεία θέρμανσης-ψύξης.

Η 27 ετών σήμερα Delvey συνελήφθηκε και καταδικάστηκε το 2017 για διακεκριμένες κλοπές, τραπεζική απάτη και άλλες κατηγορίες, αλλά η ιστορία της θα αναβιώσει στην τηλεοπτική οθόνη.

H Delvey μετά τις σπουδές επέστρεψε στο Βερολίνο και εργάστηκε στο τμήμα μόδας μιας επιχείρησης δημοσίων σχέσεων προτού μετακομίσει στο Παρίσι όπου εξασφάλισε πολυπόθητη μαθητεία στο περιοδικό Purple.

Τότε άλλαξε το όνομά της σε Anna Delvey και άρχισε να συστήνεται ως πλούσια κληρονόμος από την Ευρώπη.

Η Anna Delvey απευθύνθηκε σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων για να της διοργανώσει το πάρτι γενεθλίων της αλλά δεν πλήρωσε ποτέ τον λογαριασμό.

Απέσπασε τουλάχιστον 275.000 δολάρια για πλούσια δείπνα, σουίτες ξενοδοχείων και personal trainers διασημοτήτων και εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης, εκπρόσωποι της οποίας πίστευαν ότι η Anna Delvey είναι κόρη Ρώσου διπλωμάτη ή κληρονόμος επιχείρησης με αντίκες στη Γερμανία.

Διοργάνωνε μεγαλειώδη πάρτι στα οποία προσκεκλημένοι ήταν διευθύνοντες σύμβουλοι επιχειρήσεων, καλλιτέχνες και αθλητές και μάλιστα σε ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια στο Σόχο, αλλά ποτέ δεν πλήρωσε τον λογαριασμό.

Πηγή: ΑΠΕ

φωτο: instagram

Read Next

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.