ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου»

Το νέο μαγαζί του Σωτήρη Κοντιζά λέγεται PS Luncheon και ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της εποχής.

«Για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου»

Νέο βήμα στην επαγγελματική του ζωή του Σωτήρη Κοντιζά, με τον γνωστό σεφ να ανακοινώνει μέσω Instagram τα ολοκαίνουργια σχέδιά του, τα οποία και παρουσίασε με μια εκπληκτική φωτογραφία του ίδιου και των παιδιών του.

Ο κρίτης του MasterChef ανακοίνωσε ότι μετά τα δύο πρώτα μαγειρικά του παιδιά, δηλαδή τα εστιατόρια, Nolan και Proveleggios, έρχεται το PS Luncheon.

"Το PS Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, κατέφτασε και φτιάχνει μια νέα εμπειρία: φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θέλουμε να το τρώμε. Ειδικά σχεδιασμένο για να φτάνει στον προορισμό του.

Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό μας τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way. Και μαζί κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, και 3 DIY kits (pizza, ramen, tacos) για να μαγειρέψετε κι εσείς λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.

Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Και το Nolanverse ξετυλίγεται. Τα καλύτερα έρχονται... σπίτι σας" αναφέρεται στη σελίδα του PS Luncheon.

Όλη η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά

""It takes a crowd, it makes a family" έγραφε η Μανίνα για τα τρίτα γενέθλια του @nolanrestaurant 2 χρόνια πριν. Κάποτε είχα σκεφτεί να γράψω ένα παραμύθι. Ο τίτλος του ήταν κάπως έτσι "ο πλανήτης Κατσαρόλα στο σύμπαν τη Κουζίνας". Σήμερα βλέπω μπροστά μου ένα άλλο σύμπαν να παίρνει υπόσταση με απανωτές δημιουργικές εκρήξεις που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.

Το @psluncheon είναι εδώ. Η οικογένεια μεγαλώνει, έχουμε βάλει γερές βάσεις κ το Nolanverse ξετυλίγεται. Κ για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου.

Σχεδόν 5 χρόνια πριν συνέβαινε το ίδιο με την Αριάννα κ το NOLAΝ. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε συγχρονιστεί κ ο Kenji με το @proveleggiosathens. Το MasterChef 3 είχε άλλη άποψη. Στο δικό μας σύμπαν, λοιπόν, στο Nolanverse, που αφορά το χωροχρονικό συνεχές από τη σύλληψη του NOLAN μέχρι το λανσάρισμα του PS Luncheon κ ό,τι έπεται, κ που περιλαμβάνει το σύνολο των ανθρώπων μας, πρώτες ύλες, πληροφορία κ γνώση που αποκτούμε μέρα με τη μέρα, τίποτα δε θεωρείται θέσφατο. Τα πάντα είναι υπό αμφισβήτηση. Μαγειρική κ επιχειρηματική. "Κοντιζά, άσε τα κοντιζέικα" σαν να ακούω τον @chef_koutsopoulosleonidas

Σχετικά με το μενού. Θέλει να το εξερευνήσεις. Όπως μου ήταν δύσκολο να εξηγήσω τι είδους φαγητό θα προσέφερε το NOLAN κ τι ακριβώς συμβαίνει στο εργαστήριο-κουζίνα του PROVELEGGIOΣ, έτσι κ με το PS Luncheon δεν μπορώ να το βάλω σε κάποιο κουτάκι. Είναι σίγουρα μια εμπειρία. Να περνάνε καλά οι καλεσμένοι μας θέλω κ να προκαλούμε τους εαυτούς μας μαγειρικά.

FAQ πρώτων 2 ημερών

Μαγειρεύω; Kάτι έτοιμο; Είναι εύκολο; Θα χορτάσω; Να δω πρώτα το βίντεο; KIT; Ιππότης της ασφάλτου;

Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο κ όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης κ να καταπολεμώ τη συνήθεια.

Όπως κ να 'χει, πιστεύω πως όταν καθίσει η σκόνη το PS Luncheon θα έχει βρει το κοινό του κ θα υπάρξει κόσμος που θα το αγαπήσει, όπως αγκάλιασε το NOLAN κ τον PROVELEGGIOΣ. Οπότε.. In a galaxy not so far far away, the quest continues.

PS: Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά, καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά."

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Μαϊ 2024

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπερήφανος χορηγός του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας 2024

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας 2024 θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

17 Μαϊ 2024

Ανακάλυψε το δικό σου Hobby στις φετινές διακοπές

Mαθήματα μαγειρικής, τοξοβολία, αστροτουρισμός, πεζοπορία, καταδύσεις και ό,τι μπορείς να ονειρευτείς.

Περισσότερα από

Life

17 Μαϊ 2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

15 Μαϊ 2024

To Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top δίνει ώθηση στη γυναικεία ενδυνάμωση για 6η χρονιά

Η πρωτοβουλία-θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών εμπλουτίζεται και επεκτείνεται.

14 Μαϊ 2024

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024: Η Ακτή Βουλιαγμένης μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο γυμναστήριο

Στις 25 & 26 Μαΐου θα διεξαχθεί για ακόμα μια χρονιά το Athens Fitness Festival 2024.

12 Μαϊ 2024

7 διάσημα ψυχολογικά πειράματα που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Πολλά διάσημα πειράματα που αναλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά έχουν επηρεάσει την κατανόηση της ψυχολογίας. Για ορισμένα δεν είναι δυνατή η επανάληψή τους σήμερα λόγω παραβιάσεων των ηθικών ορίων. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.

12 Μαϊ 2024

"Rays of Infinity" | Ένα ταξίδι από τον ήχο στο φως

Η PanArmonia επιστρέφει στο θέατρο "Άλσος" και παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ "Rays of Infinity", μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό της.

11 Μαϊ 2024

Πότε ξεκινά το σεξ σε νέα σχέση; Η απάντηση της ειδικού θα σε εκπλήξει

Νομίζεις ότι ο κανόνας "όχι σεξ πριν το τρίτο ραντεβού" αρκεί; Καλύτερα να το παρατείνεις στους... έξι μήνες, ή και παραπάνω.

10 Μαϊ 2024

Olvos Koufonisia: Ο δικός μου παράδεισος

Τα Κουφονήσια είναι ο δικός μου παράδεισος και το Olvos Koufonisia, το δικό μου εξωτικό καταφύγιο.

10 Μαϊ 2024

Fashion Forward: Τα νέα προϊόντα τεχνολογίας και wearables της Huawei μας βάζουν στον ψηφιακό κόσμο με στυλ

Το HUAWEI WATCH FIT 3, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και το HUAWEI MateBook X Pro έρχονται να μας καταπλήξουν.

10 Μαϊ 2024

Λώξη: Ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη επαγγελματία ηθοποιό με σύνδρομο Down στην Ελλάδα

Είναι η ιστορία της Λωξάνδρας Λούκας η οποία αξιώνει στην πράξη ισότιμη πρόσβαση στη ζωή και την τέχνη της.

06 Μαϊ 2024

Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερο κάνε αυτό, λένε οι καρδιολόγοι

Είτε είσαι στη δουλειά, είτε στο σπίτι ή αλλού, κάνε αυτό για να ζήσεις μέχρι τα 100 (και βάλε!).