ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Coca Cola και Κρήτη: Μία σχέση με ιστορία και ξεχωριστή γεύση γιορτάζει με απίθανα happenings

«Γιορτάζουμε την Κρήτη!»: Η Coca-Cola και η Coca-Cola Τρία Έψιλον γιορτάζουν την πολυετή παρουσία τους στο νησί με πρωτότυπες δράσεις και πρωτοβουλίες

Coca Cola και Κρήτη: Μία σχέση με ιστορία και ξεχωριστή γεύση γιορτάζει με απίθανα happenings

Οι Coca-Cola και Coca-Cola Τρία Έψιλον τιμούν την Κρήτη και γιορτάζουν την πολύχρονη παραγωγική και εμπορική παρουσία τους στο νησί με ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι που δημιούργησαν Έλληνες καλλιτέχνες, αντλώντας την έμπνευσή τους από την πλούσια μυθολογία και παράδοση του νησιού!

Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, πλήθος δράσεων στο νησί, θα ενισχύσουν την εμπειρία Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, με στόχο να το προβάλλουν περαιτέρω ως διεθνή τουριστικό προορισμό, να ενισχύσουν την εμπορική δραστηριότητα των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και να στηρίξουν τους νέους της Κρήτης με προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Coca Cola και Κρήτη: Μία σχέση με ιστορία και ξεχωριστή γεύση γιορτάζει με απίθανα happenings

Συλλεκτικό μπουκάλι

Φέτος το καλοκαίρι όσοι βρεθούν στο νησί, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους Coca-Cola σε ένα μπουκάλι, μοναδικό σε όλο τον κόσμο! Το συλλεκτικό μπουκάλι είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Τα χαρακτηριστικά γραφικά της Coca-Cola έχουν αντικατασταθεί με απεικονίσεις εμπνευσμένες από τοιχογραφίες από το παλάτι της Κνωσσού, το μύθο της Αριάδνης αλλά και τα Ταυροκαθάψια, άθλημα της Μινωικής εποχής.

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιλέγουμε να δημιουργήσουμε ένα συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola εμπνευσμένο από τον τόπο μας και το αφιερώνουμε στην Κρήτη. Εμπνευστήκαμε από τις αξίες, την παράδοση και την ιστορία της Κρήτης και τις αποτυπώσαμε δημιουργικά, θέλοντας να συμβάλλουμε και εμείς στην προβολή του σημαντικού αυτού τόπου αλλά και να τιμήσουμε την πολύχρονη παρουσία μας στο νησί» δήλωσε σχετικά η Ντιάνα Μπίρμπα, Διευθύντρια Marketing της Coca-Cola με ευθύνη για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Συλλεκτικά αντικείμενα Coca-Cola

Από τις 24 Ιουλίου και για περίπου δύο εβδομάδες το Coca-Cola Pop-Up Store, το κινητό κατάστημα με τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα θα επισκεφθεί διάφορα σημεία στην Κρήτη και αναμένεται να γίνει το σημείο συνάντησης των fans και όχι μόνο, γεγονός που παράλληλα θα τονώσει την τοπική εμπορική κίνηση.

Προβολή της Κρήτης μέσα από διεθνή διαγωνισμό

Φέτος η Coca-Cola επέλεξε την Κρήτη ανάμεσα σε δημοφιλείς προορισμούς απ’ όλη την Ευρώπη ως το μεγάλο έπαθλο διεθνούς διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στα Social Media, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω προβολή του νησιού ως καλοκαιρινό προορισμό. Οι νέοι από 10 χώρες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα αλλά και το μεγάλο έπαθλο. Περισσότεροι από 50 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κρήτη κερδίζοντας ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στο πανέμορφο νησί, αλλά και ξεχωριστές εμπειρίες και εκπλήξεις που έχουν σχεδιαστεί μόνο για εκείνους.

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.