Ένα από τα σημαντικότερα μυστικά επιτυχίας και ευτυχίας των χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι το ρεβεγιόν. Η διακόσμηση, το μέρος, το μενού, οι καλεσμένοι, η θέα από το τραπέζι όσο τσουγκρίζεις το ποτήρι με το κρασί ή τη σαμπάνια για το απαραίτητο Cheers σε μία νέα χρονιά, εποχή, διάθεση, ιδιοσυγκρασία. Με γεύσεις και αρώματα που συνδυάζουν τον comfort χαρακτήρα ενός μενού το οποίο στοχεύει να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο πολλών διαφορετικών ανθρώπων με τη δημιουργικότητα ως προς το σχεδιασμό του μενού και τις μαγειρικές τεχνικές.
Βρήκαμε το ξενοδοχείο με το πιο νόστιμο και value for money μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Η δική μου επιλογή για το φετινό ρεβεγιόν βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Εκεί που η υψηλή γαστρονομία συναντά την άρτια φιλοξενία. Στο Novotel Athens. Το ξενοδοχείο, το οποίο πρόσφατα ανανέωσε τη γαστρονομική του ταυτότητα τοποθετώντας στο τιμόνι τον καταξιωμένο Παναγιώτη Βαλσαμάκη, σερβίρει ειδικά σχεδιασμένα μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την ισχυρή σφραγίδα ενός σεφ που έχει αφήσει το δικό του γαστριμαργικό αποτύπωμα στο Λονδίνο, στο St. Moritz, στο Ντουμπάι, αλλά και στην Καραϊβική.
Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr