ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιάννης Στάνκογλου: "Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για τον χωρισμό μας πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο"

Ο γάμος, τα δύο παιδιά και το διαζύγιο με την Αλίκη Δανέζη-Knutsen.

γιαννη_στανογλου NDP

Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχτηκε στην εκπομπή "Τετ α Τετ" τον Γιάννη Στάνκογλου με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά "Ναυάγιο" του MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό του από την Αλίκη Δανέζη-Knutsen, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στη πορεία της καριέρας του.

Με την Αλίκη Δανέζη-Knutsen τους ενώνει μία δυνατή σχέση που μετρά παραπάνω από 20 χρόνια. Εκτός από ζευγάρι στη ζωή, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγός του έχουν συνεργαστεί και στο θέατρο. Γνωρίστηκαν, άλλωστε, όταν ο ίδιος πέρασε οντισιόν από τη μετέπειτα σκηνοθέτη γυναίκα. "Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου" , δήλωσε ο ηθοποιός στον Τάσο Τρύφωνος.

"Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά με έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς, που πραγματικά τον έχεις ερωτευτεί βαθιά, που έχεις μεγαλώσει μαζί. Αλλά, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι, είναι καλύτερο να πενθήσεις όσο χρειαστεί και απλά να συνεχίσεις να τον έχεις στη ζωή σου, υπάρχουν και δύο παιδιά".

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για το διαζύγιο και πώς το αντιμετώπισαν. "Δεν είναι δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Θα μπορούσα να πάρω ένα τηλέφωνο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που λένε "ελάτε να με βρείτε, θα είμαι εκεί". Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, κάνω αυτήν τη δουλειά για τους δικούς μου λόγους. Το θέλαμε και οι δύο να μη μαθευτεί. Ήμουν και στη φάση μετά "Μελισσών", θα έβγαιναν τα περιοδικά, θα έβγαζαν (το θέμα). Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για τον χωρισμό πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο". Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχουν με συνεπιμέλεια τα δύο παιδιά τους, Φοίβη και Φίλιππο.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, ο πρωταγωνιστής της σειράς "Ναυάγιο" δήλωσε ανοιχτά ότι έχει δεχτεί κακοκοποιητικές συμπεριφορές στην δουλειά, ενώ τόνισε ότι " θα έπαιρνε θέση", εάν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε κάποιον συνάδελφό του.

"Αν έβλεπα κακοποιητική συμπεριφορά προς συνάδελφο, σε παράσταση που συμμετείχα, θα μίλαγα σίγουρα. Θα μίλαγα στον ίδιο που θα την έκανε κατ’ αρχήν, εκείνη τη στιγμή, όπως θα μίλαγα στον οποιοδήποτε. Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος και να ήταν ο άλλος. Και ο Αλ Πατσίνο να ήταν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα έπαιρνα θέση γιατί δεν είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το δέχομαι", είπε και πρόσθεσε:

"Μου έχει συμβεί και μένα και όχι από άνδρα ηθοποιό. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτιδα και εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις θέση. Συμβαίνει γιατί βρέθηκαν κάποιοι στη στροφή της εποχής".

Γιάννης Στάνκογλου: "Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για τον χωρισμό μας πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.