ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ZARA γιόρτασε 30 χρόνια στην Ελλάδα- Οι λαμπερές παρουσίες

Το εορταστικό δείπνο στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Delta στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων παρουσίας ZARA στην Ελλάδα, η Διοίκηση της Inditex Ελλάδος παρέθεσε ένα εορταστικό δείπνο για εκλεκτούς εκπροσώπους των Μέσων, στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο DELTA, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

Με φόντο το μαγευτικό φαληρικό δέλτα, διευθυντές περιοδικών και sites, fashion editors, οικονομικοί συντάκτες, επικεφαλής εμπορικών τμημάτων, και επώνυμοι φίλοι του brand, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα νέα πιάτα του διακεκριμένου εστιατορίου που επιμελήθηκαν οι χαρισματικοί Chef Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, σε ένα αναπάντεχο "γαστρονομικό αφήγημα" της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και του fine dining. Η εντυπωσιακή σάλα του DELTA φιλοξένησε αποκλειστικά για τη ZARA μια βραδιά εικαστικών διαστάσεων, με βρώσιμες δημιουργίες – κομψά έργα τέχνης, αποθεώνοντας τις έννοιες της βιωσιμότητας και της οικολογικής συνείδησης, που βρίσκονται εξάλλου και στον πυλώνα αξιών του Ομίλου Inditex.

Κατά το χαιρετισμό του, ο Ηλίας Μάλαμας, Γενικός Διευθυντής της Inditex Hellas, υπερθεμάτισε τη συμβολή της χώρας μας στην ιστορία της ZARA: "Η Ελλάδα αποτελεί κομβικό σημείο καθώς αποτέλεσε έναν από τους πρώτους διεθνείς προορισμούς για το brand, με το πρώτο flagship store να ανοίγει τις πύλες τους στην οδό Ερμού 9 το 1993. Χρόνια μετά, το 2008, εγκαινιάστηκε το κατάστημα-ορόσημο στην οδό Κοραή 2, που ήταν παγκοσμίως το πρώτο ZARA store με κριτήρια οικολογικής απόδοσης, μια δέσμευση της εταιρείας να κάνει τα καταστήματά της πιο βιώσιμα".

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Raul Estradera, Head of Communication της Inditex Ισπανίας, που βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η ελληνική αγορά αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες του Ομίλου Inditex σε πωλήσεις και Νο2 μετά την Ισπανία σε κατά κεφαλήν δαπάνες για την αγορά προϊόντων ZARA και των υπόλοιπων σημάτων του Ομίλου. Με το εμπνευσμένο στυλ τους, οι Έλληνες καταναλωτές ώθησαν από την πρώτη στιγμή τη ZARA να συνεχίσει να δημιουργεί υπεύθυνη μόδα για όλους, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα, πιο μοντέρνες συλλογές και πιο βιώσιμες διαδικασίες".

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η ZARA αριθμεί στην Ελλάδα 40 καταστήματα σε 16 και πλέον πόλεις, ενώ την επόμενη χρονιά αναμένεται η λειτουργία του νέου concept store ZARA στον Πύργο Πειραιά, συνολικής επιφάνειας 6000 τμ., που θα στεγάσει μαζί τα δυο brands Zara και Zara Home.

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.