ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Choupette, η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, πρόκειται να κληρονομήσει μέρος της μεγάλης περιουσίας του

H Choupette θεωρείται η «πιο διάσημη» και «πολυφωτογραφημένη» γάτα ολόκληρου του κόσμου.

Η Choupette, η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, πρόκειται να κληρονομήσει μέρος της μεγάλης περιουσίας του

Ο κορυφαίος σχεδιάστης μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, το πιο αναγνωρίσιμο, διάσημο και σημαντικό όνομα της μόδας του 20ου αιώνα, ο άνθρωπος που ήξεραν ακόμα και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την υψηλή ραπτική, έφυγε πριν από δύο μέρες από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του πάγκρεας,

Το σύμπαν της μόδας, παρέα με τον καλλιτεχνικό κόσμο θρηνεί την απώλεια του και ο οίκος Chanel, στον οποίο διατέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής από το 1983, προσπαθεί να ανασυνταχθεί τοποθετώνοντας στην θέση του άντρα που σημάδεψε με την παρουσία και το ταλέντο του τα ρούχα του κορυφαίου γαλλικού brand, το δεξί του χέρι, την Virginie Viard, κοιτάζοντας προς το μέλλον με όση περισσότερη αισιοδοξία γίνεται.

Μεγάλη αδυναμία της ζωής του, τα τελευταία χρόνια, υπήρξε η πανέμορφη, λευκή γάτα του, η Choupette, η οποία ήταν στο πλευρό του ακόμα και στις υποκλίσεις του πάνω στις πασαρέλες, πάνω στο γραφείο του την ώρα που σχεδίαζε, στο ιδιωτικό του αεροπλάνο όταν ταξίδευε από τη μία μητρόπολη της μόδας στην άλλη. Η Choupette θεωρείται από πολλούς η πιο «διάσημη και φωτογραφημένη γάτα» του κόσμου με δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ο οποίος μετράει περίπου 120.000 ακολούθους.

Η πανέμορφη Choupette, ράτσας Βιρμανίας, πρόκεται, λοιπόν, να κληρονομήσει ένα σημαντικό μέρος της τεράστιας περιουσίας του Λάγκερφελντ η οποία αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Ο κορυφαίος σχεδιάστης λέγεται ότι φρόντισε να εξασφαλίσει το αγαπημένο του κατοικίδιο, αισθανόμενος τον επερχόμενο θάνατο του, συντάσσσοντας ένα μέρος της διαθήκης του στη Γερμανία όπου ο νόμος επιτρέπει σε όποιον το επιθυμεί να αφήνει ένα τμήμα της περιουσίας του στο κατοικίδιο του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Λάγκερφελντ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του το 2015 ότι η Choupette έχει «την δική της, μικρή περιουσία» και την είχε ονομάσει «η κληρονόμος μου».

Η Choupette, η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, πρόκειται να κληρονομήσει μέρος της μεγάλης περιουσίας του
Μεγάλη αδυναμία της ζωής του, τα τελευταία χρόνια, υπήρξε η πανέμορφη, λευκή γάτα του, η Choupette, η οποία ήταν στο πλευρό του ακόμα και στις υποκλίσεις του πάνω στις πασαρέλες, πάνω στο γραφείο του την ώρα που σχεδίαζε, στο ιδιωτικό του αεροπλάνο όταν ταξίδευε από τη μία μητρόπολη της μόδας στην άλλη.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Λάγκερφελντ επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να αφήσει ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό στην Choupette, λέγοντας «Δεν σκοπεύω να της αφήσω τα πάντα, αλλά ένα μεγάλο μέρος. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν αρκετά για όλους», πρόσθεσε το Καρλ χαμογελώντας στη συνέντευξη του στο περιοδικό Numero το 2018.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024