ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είμαι έξαλλα ευτυχής». Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του

Μετά από 47 χρόνια γάμου.

«Είμαι έξαλλα ευτυχής». Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του παγκόσμιου σινεμά και ένας από το πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Μαικλ Κέιν έχει στο ενεργητικό του δύο Όσκαρ για τις ταινίες "The Cider House Rules" και "Hannah And Her Sister" και συνεχίζει ακάθεκτος να κατέχει την δική του ξεχωριστή θέση στον κόσμο του παγκόσμιου κινηματογράφου την στιγμή που πρόσφατα υπέγραψε και την νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο "Blowing the Bloody Doors Off". Με αυτή την εφορμή ο 85χρονος Βρετανός έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο αμερικάνικο People, τονίζοντας πως μπορεί να έχει πετύχει όσο λίγοι στα επαγγελματικά του, ωστόσο η μεγαλύτερη χαρά της ζωής του και αυτό που του δίνει δύναμη κάθε μέρα δεν είναι άλλη από την οικογένεια του, την 71χρονη συζυγό του Shakira, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

«Η Shakira είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου», λέει ο σπουδαίος ηθοποιός που εξομολογείται πως μετά από 47 χρόνια γάμου παραμένει ακόμα τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. «Την είδα σε ένα διαφημιστικό. Πήρα το τηλέφωνό της από τη διαφημιστική. Δεν μπορούσε να με αποφύγει στο τηλέφωνο, οπότε αποφάσισε να βγει μαζί μου και να με ξεφορτωθεί. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Είμαστε ερωτευμένοι με την πρώτη ματιά εδώ και 47 χρόνια. Δεν είμαστε ποτέ χώρια. Είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω δει, αλλά είναι επίσης το πιο ευγενικό, το πιο καλοσυνάτο άτομο. Έχω αυτή την έκτακτη, όμορφη Ινδιάνα σύζυγο που μαγειρεύει φανταστικές ιταλικές συνταγές. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από αυτό».

Επιπλέον ο Μάικλ Κέιν παραδέχεται πως η γυναίκα του υπήρξε το πρόσωπο που τον βοήθησε να απομακρυνθεί από το ποτό. «Δεν ήμουν αλκοολικός, αλλά έπινα πολύ και γνωρίζω πως αυτό μπορούσε να με σκοτώσει. H Shakira είναι μουσουλμάνα και δεν πίνει αλκοόλ. Δεν άλλαξε απλά τη ζωή μου, την έσωσε».

«Είμαι έξαλλα ευτυχής». Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του
«Την είδα σε ένα διαφημιστικό. Πήρα το τηλέφωνό της από τη διαφημιστική. Δεν μπορούσε να με αποφύγει στο τηλέφωνο, οπότε αποφάσισε να βγει μαζί μου και να με ξεφορτωθεί».

Όσο για το ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά αυτή τη στιγμή στη ζωή του ο Κέιν κάνει λόγο για τα εγγόνια του οποία υπεραγαπα. «Όταν έχεις εγγόνια, θέλεις να ζήσεις περισσότερο. Έχασα περίπου 14 κιλά. Τρώω πολύ καλά και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω κόψει το κάπνισμα. Πίνω μόνο κρασί και αυτό μόνο το απόγευμα με το δείπνο».

«Αυτή τη σιγμή διανύω την πιο χαρούμενη περίοδο Την πιο χαρούμενη. Δεν έχω καθόλου οικονομικές ανησυχίες, τις οποίες είχα προηγουμένως. Έχω φροντίσει τους πάντες, ήταν κάτι που η μητέρα μου μου έλεγε πως πρέπει να κάνω. Και έχω τα εγγόνια μου. Είμαι έξαλλα ευτυχής».

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024