Ζώδια Ιουνίου 2021: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 22, βάζει εμπόδια στα σχέδιά σου, ενώ και ο Δίας στους Ιχθύς δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επαγγελματική σου πορεία. Η ηλιακή έκλειψη στις 10 δημιουργεί κινητικότητα στην καθημερινή σου ζωή. Με τον Άρη, ως τις 11, ασχολείσαι με οικογενειακά ζητήματα, ενώ από τις 12 έχεις ενέργεια, όλοι σε θαυμάζουν και σε αγαπούν, αρκεί να αποφύγεις τις αυταρχικές σου τάσεις, που καταπιέζουν αγαπημένα πρόσωπα. Κινήσου. Η Αφροδίτη, από 3 έως τις 26, δημιουργεί μια νοσταλγία που ενισχύει τις οικείες σχέσεις και τους έρωτές σου. Υπάρχει μια ισορροπία που έχεις ανάγκη. Ο διάλογος είναι εποικοδομητικός. Λάμπεις, οι σχέσεις σου είναι δυνατές. Σχεδιάζεις την κοινή σου ζωή ή ασχολείσαι με αγοραπωλησίες ακινήτων. Ο Κρόνος σταθεροποιεί τα σχέδιά σου, έχεις πολλές νέες ιδέες.

Τip: Κάνε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 22, αλλά και η ηλιακή έκλειψη στις 10 στο ίδιο σημείο, περιπλέκουν τα πράγματα στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί τις φιλίες σου και ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Διαθέτεις δύναμη, φαντασία και συγκέντρωση, έχεις καθαρό μυαλό. Προσαρμόζεσαι και φτάνεις τους στόχους σου. Με τον Άρη, ως τις 11, ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Από τις 12 θα ασχοληθείς με οικιακές εργασίες ή με μια μετακόμιση. Η Αφροδίτη, από 3 έως τις 26, σου δίνει ενέργεια. Προχωράς με σίγουρα βήματα. Επικοινωνείς σωστά με το ταίρι σου και βρίσκετε μαζί κοινά σημεία. Το πάθος και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, μη βάζεις τον πήχη και πολύ ψηλά. Μπορεί να κάνεις μια συμπαθητική γνωριμία.

Tip: Χαλάρωσε και διασκέδασε.

Διαβάστε περισσότερα στο Shape.gr

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS