Πριν από λίγες μέρες η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε τα 50α της γενέθλια σε ένα υπέρλαμπρο πάρτι όπου την τίμησε όλο το Χόλιγουντ – ακόμα και ο Μπραντ Πιτ ήταν εκεί, πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες περί επανασύνδεσης. Ο χρόνος φαίνεται να περνάει χωρίς να αγγίζει τη δημοφιλή σταρ, η οποία σήμερα εντυπωσιάζει όχι μόνο με το πρόσωπό της που αποπνέει υγεία, αλλά και με την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Την τελευταία την οφείλει σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα άσκησης με τον προσωπικό γυμναστή της Leyon Azubuike, ο οποίος πρόσφατα μοιράστηκε με το αμερικανικό περιοδικό Women's Health τα μυστικά της Τζένιφερ Άνιστον. Όπως είπε, αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής διαφοροποιείται διαρκώς, ανάλογα με τις υποχρεώσεις της σταρ. «Ανάλογα με τις υποχρεώσεις της καθορίζουμε τη διάρκεια και την έντασή του», λέει ο γυμναστής. Έτσι, το workout της κυμαίνεται από τρεις μέρες την εβδομάδα από 45 λεπτά τη φορά μέχρι επτά μέρες την εβδομάδα από 1,5 ώρα τη φορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε κάθε περίπτωση, η Τζεν δεν διατηρεί -και γραμμώνει- τη σιλουέτα της χωρίς κόπο. «Αν έχει γύρισμα στις 3 το πρωί και πρέπει να γυμναστεί νωρίτερα, θα το κάνουμε... μεταξύ μας υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση. Ο Leyon ομολογεί βέβαια ότι είναι απαιτητικός, οπότε «πρέπει να την παραδεχτώ, γιατί όταν της λέω ξεκινάμε, ποτέ δεν κάνω πίσω».

Όσο για τη μορφή των ασκήσεων, επίσης ποικίλλει. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μποξ, άλματα σε σκοινάκι, βαράκια και αντιστάσεις. «Κάνουμε κυκλική προπόνηση ώστε να μη σταματούν οι προκλήσεις για την Τζεν – έτσι το σώμα ανταποκρίνεται και αλλάζει».

Ο trainer προσθέτει ότι η Τζεν αγαπά το μποξ και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού. Όπως τη σανίδα, όπου η ηθοποιός αναδεικνύεται υπερήρωας. «Μπορεί να κρατήσει τη σανίδα έως και για τρία λεπτά», καταλήγει ο γυμναστής της.

Δείτε τι τρώει συνήθως η Τζένιφερ Άνιστον στη διάρκεια μίας ημέρας.

Ακολουθήστε το womanTOC στο Instagram.

TAGS