Η Ζακλίν Σμιθ μεγαλώνει υπέροχα και στα 75 της παραμένει γοητευτική και αξιοζήλευτη, ακόμα και από πολλές νεότερές της. Θα μπορούσε κάποιος να πει, σε αυτό το σημείο, ότι οφείλει την εξωτερική εμφάνισή της στη βοήθεια της ιατρικής και η ίδια, πράγματι, έχει παραδεχτεί πως έχει καταφύγει σε θεραπείες με ενέσιμα προϊόντα (αν και υποστηρίζει ότι δεν έχει βάλει νυστέρι πάνω της).

Το θέμα είναι ότι και πολλές άλλες γυναίκες έχουν καταφύγει σε αισθητικές θεραπείες αλλά με λιγότερο επιτυχημένα αποτελέσματα. Ποιο είναι λοιπόν το πιο σημαντικό μυστικό αντιγήρανσης του πρώην «Αγγέλου του Τσάρλι», που κατάφερε ακόμα και να ξεπεράσει, αλώβητη, τον καρκίνο του μαστού;

Η ίδια το αποδίδει στον υγιεινό τρόπο ζωής που ανέκαθεν ακολουθούσε, καθώς έχει πει στο παρελθόν: «Το θέμα είναι ότι θέλεις πάντα να μοιάζεις με τον εαυτό σου. Γι' αυτό δεν τόλμησα ποτέ να κάνω μία αληθινή αισθητική επέμβαση. Η διατροφή είναι το κλειδί της νεότητας. Εγώ τρώω πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά κάνω και πολύ γυμναστική. Επίσης στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ καταχρήσεις. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Αυτό είναι, λοιπόν λίγο-πολύ το μυστικό μου».

«Η διατροφή είναι το κλειδί της νεότητας. Εγώ τρώω πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά κάνω και πολύ γυμναστική. Επίσης στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ καταχρήσεις»

Στο πλαίσιο αυτού του λαϊφστάιλ, ορκίζεται στο όνομα ενός πράσινου σμούθι, που επισημαίνει ότι και απολαυστικό είναι και τη γεμίζει ενέργεια. Σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, μοιράζεται τη συνταγή του. Ιδού λοιπόν.

Υλικά:

½ αγγούρι
½ μήλο
¼ λεμόνι
1 κλωνάρι σέλερι
1 φέτα τζίντζερ
¼ φλ. σπανάκι
¼ φλ. κέιλ

Εκτέλεση: 

Προσθέτουμε νερό να καλύψει κατά το ήμισυ τα υλικά, χτυπάμε και απολαμβάνουμε.

Δείτε τη συνταγή του αντιγηραντικού σμούθι της Ζακλίν Σμιθ:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS