0
SHARES

Eπιθέματα για θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης των κρίσιμων περιοχών. Θεραπεία «σοκ»

Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του Reshaping Patch Treatment Abdomen and Hips shock treatment το οποίο αποτέλεσε το best seller προϊόν στην Ιταλία, προστίθεται μια νέα έκδοση στη σειρά Collistar Body: το Reshaping Firming Patch Treatment Critical Areas shock treatment.

Τα επιθέματα είναι διαδερμικά συστήματα, σχεδιασμένα να απελευθερώνουν τα συστατικά τους με ελεγχόμενο, ισορροπημένο και προγραμματισμένο ρυθμό. Αποτελούνται από ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα και ένα εσωτερικό όπου βρίσκονται τα ενεργά συστατικά.

ΤΟ «ΕΞΥΠΝΟ» ΕΠΙΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ

Τα επιθέματα είναι διαδερμικά συστήματα, σχεδιασμένα να απελευθερώνουν τα συστατικά τους με ελεγχόμενο, ισορροπημένο και προγραμματισμένο ρυθμό. Αποτελούνται από ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα και ένα εσωτερικό όπου βρίσκονται τα ενεργά συστατικά.

Μια μεμβράνη η οποία έχει την ιδιότητα να επικολλάται στην επιδερμίδα, προστατεύεται από ένα λεπτό στρώμα το οποίο αφαιρείται πριν από την εφαρμογή και επιτρέπει στο επίθεμα να εφαρμοστεί τέλεια στην επιθυμητή περιοχή. Το ύφασμα περιέχει ένα μείγμα ουσιών που δρουν, ομοιόμορφα στον ιστό του δέρματος: καφεΐνη και καρνιτίνη με λιπολυτικές και αποστραγγιστικές ιδιότητες, κολλαγόνο το οποίο προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα και εκχύλισμα Gingko Biloba με τονωτικές και συσφικτικές ιδιότητες και δράση κατά των ελευθέρων ριζών. Η φόρμουλα περιέχει επίσης μοναδικά συστατικά που δημιουργούν μια θερμο-ψυκτική επίδραση στις κρίσιμες περιοχές, διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία. Η δράση των ενεργών συστατικών ενισχύεται περαιτέρω λόγω του φραγμού της περιοχής με το επίθεμα καθώς προάγεται η διείσδυση και η παρατεταμένη, ελεγχόμενη διοχέτευση των ουσιών για 8 ώρες.

Δες το βίντεο για τη σωστή χρήση:

ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ KAI ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Η συσκευασία περιέχει 48 επιθέματα που διατίθενται σε 2 διαφορετικά μεγέθη ειδικά σχεδιασμένα για να εφαρμόζονται στις πιο κρίσιμες περιοχές που πάσχουν από συσσώρευση τοπικού λίπους και χαλάρωση δέρματος: 32 μακρόστενα επιθέματα για πιο μεγάλες περιοχές όπως είναι οι μηροί και το εσωτερικό των μηρών και 16 μικρά επιθέματα για τα μπράτσα, το εσωτερικό των μπράτσων, τους γοφούς και τους γλουτούς. Τα επιθέματα διατίθενται σε πρακτική συσκευασία η οποία πρέπει να κλείνει μετά από κάθε χρήση ώστε να διατηρούνται άθικτα. Οι οδηγίες για την εφαρμογή τους απεικονίζονται λεπτομερώς στη συσκευασία. Μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας – καθώς η πολύ λεπτή υφή τους τα κάνει σχεδόν αόρατα κάτω από τα ρούχα - ή το βράδυ πριν τον ύπνο, σε στεγνή, καθαρή και μη ερεθισμένη επιδερμίδα, αφήνοντας τα να δράσουν για 8 ώρες maximum. Τα επιθέματα πρέπει πάντα να εφαρμόζονται στις ίδιες περιοχές. Μετά τις πρώτες θεραπείες η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία και τονωμένη όψη. Έπειτα από τακτική χρήση τεσσάρων εβδομάδων, οι δύσμορφες περιοχές εξαφανίζονται, μειώνονται οι τοπικές εναποθέσεις λίπους και η περιοχή αποκτά πιο σφριγηλή και αναδιαμορφωμένη όψη. Η συνεχής εφαρμογή της θεραπείας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

*Κλινικές και ενόργανες δοκιμές που διενεργήθηκαν σε 30 γυναίκες σε 4 εβδομάδες

Οι οδηγίες για την εφαρμογή τους απεικονίζονται λεπτομερώς στη συσκευασία. Μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας – καθώς η πολύ λεπτή υφή τους τα κάνει σχεδόν αόρατα κάτω από τα ρούχα - ή το βράδυ πριν τον ύπνο, σε στεγνή, καθαρή και μη ερεθισμένη επιδερμίδα, αφήνοντας τα να δράσουν για 8 ώρες maximum.

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ειδικά σχεδιασμένα για άτομα που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα και παράλληλα πρακτικότητα τα επιθέματα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε το επίθεμα από την προστατευτική μεμβράνη και επικολλήστε το στην επιθυμητή περιοχή σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, πιέζοντας προς τα κάτω απαλά ώστε να κολλήσει σωστά. Αφήστε το επίθεμα να δράσει για 8 ώρες maximum. Το επίθεμα δεν απελευθερώνει υγρό, μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία και δεν αφήνει σημάδια στην επιδερμίδα. Συστήνεται η επανάληψη της διαδικασίας στα ίδια σημεία 2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον για διάστημα ενός μήνα. Το επίθεμα είναι μίας χρήσης και δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Η αίσθηση θερμότητας αποτελεί ένδειξη ότι το προϊόν λειτουργεί.

Τα επιθέματα δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε ερεθισμένο δέρμα ή μετά την αποτρίχωση. Δεν πρέπει επίσης να εφαρμόζονται μετά από έντονη σωματική άσκηση, καθώς οι πόροι ανοίγουν και η ροή του αίματος στους ιστούς αυξάνεται. Προτείνουμε επίσης να αυξήσετε σταδιακά τον χρόνο που παραμένει το επίθεμα στην επιδερμίδα, έως να φτάσετε το προτεινόμενο χρονικό διάστημα που είναι οι 8 ώρες. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση. Για πιο ολοκληρωμένη θεραπεία, μπορείτε τις ημέρες που δεν χρησιμοποιείτε τα επιθέματα να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας αντικυτταριτιδική θεραπεία ή θεραπεία σύσφιξης και αναμόρφωσης. Τα αποτελέσματα θα είναι πιο άμεσα και πιο ορατά!

48 Επιθέματα μία χρήσης σε 2 διαφορετικά μεγέθη - € 43,35

 

Όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, αυτό το μοναδικό διαδερμικό επίθεμα απελευθερώνει σταδιακά τα ενεργά συστατικά του προσφέροντας μια έντονη, στοχευμένη δράση που διαρκεί συνολικά 8 ώρες.

Την Άνοιξη του 2017 τα εργαστήρια έρευνας της Collistar έφεραν την επανάσταση στη θεραπεία σώματος δημιουργώντας μια θεραπεία σοκ υψηλής τεχνολογίας για την αναδιαμόρφωση της περιοχής της κοιλιάς και των γοφών. Όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, αυτό το μοναδικό διαδερμικό επίθεμα απελευθερώνει σταδιακά τα ενεργά συστατικά του προσφέροντας μια έντονη, στοχευμένη δράση που διαρκεί συνολικά 8 ώρες. Μετά τις πρώτες θεραπείες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία και τονωμένη εμφάνιση. Με τακτική χρήση, τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά: μειώνονται οι το τοπικές εναποθέσεις λίπους, η μέση φαίνεται λεπτότερη ενώ η κοιλιά και οι γοφοί αποκτούν πιο σφριγηλή και αναδιαμορφωμένη όψη. Κάθε συσκευασία περιέχει 8 επιθέματα. Κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά μαλακό ύφασμα, το επίθεμα προσκολλάται τέλεια στο σώμα σαν ένα «δεύτερο δέρμα». Συστήνεται η χρήση 2 επιθεμάτων την εβδομάδα και τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 4 εβδομάδες. Extra tip: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε καθημερινά την Intensive Abdomen and Hip Treatment Night τις ημέρες που δε χρησιμοποιείτε το επίθεμα.

*Τα προϊόντα Collistar διατίθενται στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom και στο www.beautycom.gr

8 Επιθέματα μιας χρήσης- € 43,35

 

TAGS