ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα σπορ συναντούν την τεχνολογία … στο νέο flagship κατάστημα INTERSPORT στο κέντρο της Αθήνας!

Το νέο κατάστημα, το μεγαλύτερο της εταιρείας αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή εξυπηρέτησης μέσω ψηφιακών μέσων.

Τα σπορ συναντούν την τεχνολογία … στο νέο flagship κατάστημα INTERSPORT στο κέντρο της Αθήνας!

Η INTERSPORT φέρνει την digital εμπειρία στα σπορ, σε ένα επιβλητικό κτίριο 2.400τμ που εκτείνεται σε 3 επίπεδα στην οδό Ερμού 46 καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σε αθλητικά είδη!

Το νέο κατάστημα, το μεγαλύτερο της εταιρείας αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή εξυπηρέτησης μέσω ψηφιακών μέσων. Το σύγχρονο περιβάλλον του καταστήματος είναι σχεδιασμένο με μίνιμαλ αισθητική. Κάθε κατηγορία προϊόντων παρουσιάζεται σε ξεχωριστό σημείο, ενώ μέσα από ήχους και εμπειρίες, ο επισκέπτης βιώνει τον παλμό του κάθε αθλήματος.

Τα σπορ συναντούν την τεχνολογία … στο νέο flagship κατάστημα INTERSPORT στο κέντρο της Αθήνας!

Σε κάθε επίπεδο βρίσκονται ειδικά προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες για την διευκόλυνση του καταναλωτή όπως η γνωστή πλέον τεχνολογία Footscan που προσδιορίζει με ψηφιακά μέσα τον ακριβή τύπο Running παπουτσιού βάση των χαρακτηριστικών του πέλματος. Επιπλέον, ο τοίχος των παπουτσιών δίνει μέσω digital monitors χρήσιμες πληροφορίες για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες των προϊόντων, ενώ η αναζήτηση προϊόντων γίνεται ακόμη πιο εύκολη καθώς στη διάθεση του εξειδικευμένου προσωπικού της INTERSPORT υπάρχουν τα personal digital tablets για να βρίσκουν το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτή. Τέλος, για να μην μένει κανείς από μπαταρία στο κινητό του, υπάρχουν σημεία «Recharging Station».

Στο νέο κατάστημα INTERSPORT έχει θέση ακόμη και το e-shopping με δύο νέες λειτουργίες για παραλαβή από το κατάστημα, «Digital Locker» για self service εξυπηρέτηση με χρήση μοναδικού κωδικού που έρχεται με την ολοκλήρωση της Online παραγγελίας ή «Click and Collect Service Bar» όπου ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του στο κατάστημα. Στο συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί και η νέα υπηρεσία «Ε-shop Κiosk» για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα από το κατάστημα για είδη και μεγέθη που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς δοκιμή.

Αναφορικά με την πλοήγηση στο κατάστημα, κάθε επίπεδο αποτελεί και μία εμπειρία αφού είναι αφιερωμένο σε ειδικό κοινό με πλούσια ποικιλία από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands τόσο σε ένδυση και υπόδηση όσο και αξεσουάρ και wearables. Ξεκινώντας από το ισόγειο βρίσκουμε τον αντρικό εξοπλισμό Running και Sports style. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο βρίσκουμε έναν χώρο διαμορφωμένο ειδικά για τις γυναίκες γεμάτο με πλούσιες συλλογές Running, Fitness & Sport style μόνο για εκείνη. Παράλληλα, στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται τμήμα με παιδικά αθλητικά, με πολύχρωμη διακόσμηση και πλούσια ποικιλία προϊόντων. Ξεχωρίζει ο πρωτοποριακός digital παιδότοπος “Touch play area” ενώ εντύπωση προκαλεί στους μικρούς επισκέπτες πως μπορούν να μετρήσουν το ύψος και το μέγεθος παπουτσιού τους σε σχέση με τους αθλητικούς ήρωές τους!

Στον 2ο όροφο υπάρχει αποκλειστικός χώρος για εξοπλισμό μπάσκετ και ποδοσφαίρου, παρουσίαση της κατηγορίας Outdoor, όπου οι καταναλωτές μπορούν μέσω του «Mountain Simulation» να δοκιμάσουν ορειβατικά παπούτσια σε πραγματικές συνθήκες εδάφους, ενώ μέσω του «Cold Chamber» να δοκιμάσουν το τεχνικό μπουφάν σε συνθήκες ψύχους. Τέλος, για εκείνους που επιθυμούν να μετατρέψουν το χώρο τους σε γυμναστήριο, υπάρχει το «Home Gym» με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

Η επίσκεψη στο κατάστημα, όπως και σε όλα τα καταστήματα INTERSPORT, είναι ασφαλής καθώς υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα για τον έλεγχο της ροής των επισκεπτών στην είσοδο, αντισηπτικά σε διάφορα σημεία και στα δοκιμαστήρια ενώ τα ρούχα που δοκιμάζονται και δεν αγοράζονται, απολυμαίνονται και αποσύρονται για 24 ώρες από τη διάθεση.

#IntersportErmou. The Heart of Sport

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.