Ο τελικός Super Bowl είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της Αμερικής, απλούστατα γιατί δεν είναι ένα αμιγώ αθλητικό γεγονός αλλά περιλαμβάνει μπόλικο σόου και πάρα πολλούς celebrities. 

Κάθε χρόνο διάσημοι καλλιτέχνες δίνουν μία συναυλία μικρής διάρκειας στο διάλειμμα του αγώνα και φέτος ήταν η σειρά δύο εκρηκτικών λατινοαμερικάνων, της Τζένιφερ Λόπεζ και τη Σακίρα, για να κλέψουν την παράσταση την μεγάλη ημέρα.

Η Λόπεζ που στα 50 της περνάει την καλύτερη φάση της ζωής και παράλληλα την πιο νεανική, έχοντας ένα σώμα που θα ήθελαν να έχουν αμέτρητες γυναίκες στα 20 τους χρόνια, αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο εξαιρετική perfomer είναι. Αλλά και κάτι ακόμα: ότι η δυναμική προπόνηση κάνει αληθινά θαύματα. 

Η ίδια δεν χαλαρώνει ποτέ και συνεχίζει να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Αυτό έκανε και την ημέρα του Super Bowl, πηγαίνοντας νωρίς το πρωί στο γυμναστήριο με τον σύντροφό της, Άλεξ Ροντρίγκες, για την πιο σκληρή προετοιμασία πριν την μεγάλη της εμφάνιση.

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε ολόκληρη την ημέρα της Λόπεζ πριν το σόου στο Super Bowl και φυσικά μένουμε και πάλι άφωνοι με τον τρόπο που γυμνάζεται και το εντυπωσιακό κορμί της.

Δείτε στο βίντεο την δυναμική προπόνηση της Λόπεζ μαζί με τον Άλεξ Ροντρίγκες.

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS