Η APIVITA ξεκινάει ένα πλούσιο και φιλόδοξο πρόγραμμα σεμιναρίων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στο The APIVITA Experience Store.

Σκοπός της εταιρίας είναι να αναδείξει, μέσα από ένα υψηλής ποιότητας  εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και με δυνατές συνέργειες, όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που απαρτίζουν τον τρόπο ζωής APIVITA. Μέσα από ζωντανές εκδηλώσεις, κύκλους σεμιναρίων, special ad hoc events, η APIVITA θα μεταδώσει και να καλλιεργήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, σκέψης, δράσης.

Θα μοιραστεί μαζί σας, τη βαθιά γνώση για τα μελισσοκομικά προϊόντα και τα βότανα της Ελλάδας, την ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς, την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, την ενίσχυση της αειφόρου επιχειρηματικότητας, την βαθιά πίστη μας στη διαρκή μάθηση.

Η APIVITA σας περιμένει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι σε μία εορταστική παρουσίαση του προγράμματος και γνωριμία με την ομάδα της APIVITA  και τους υπευθύνους όλων των σεμιναρίων και εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα της ημέρας  περιλαμβάνει  special preview και παρουσίαση των σεμιναρίων, αλλά και δοκιμή της  νέας σοδιάς μελιών και μελισσοκομικών προϊόντων της APIVITA, χυμούς από το Organic Juice Bar και πολλά δώρα έκπληξη, για ένα χαρούμενο Φθινόπωρο γεμάτο ευεξία, δημιουργικότητα και συνεργατικότητα.

Μάθετε περισσότερα: http://www.apivita.com/hellas/new/ekdiloseis-seminaria-sto-the-apivita-experience-store/

The APIVITA Experience Store

Σόλωνος 6, Κολωνάκι

Τηλέφωνο 210 3640560

 

TAGS