Η άσκηση λειτουργεί θεραπευτικά και για το σώμα και για την ψυχή, τώρα όμως έχεις ένα επιπλέον κίνητρο να κάνεις ακόμα περισσότερα βήματα, ακόμα και σε συνθήκες καραντίνας. Ακόμα και μέσα στο σπίτι σου.

Το fitness team ZAPELE σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φύλακας Άγγελος» διοργανώνει για πρώτη φορά το #stepschallenge που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021.

Πρόκειται για ένα fitness challenge, με νικητή όποιον κάνει τα περισσότερα βήματα μέσα σε μία εβδομάδα. Μπορείς να λάβεις μέρος από όπου κι αν βρίσκεσαι, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη αναγκών του σωματείου «Φύλακας Άγγελος». Δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές και σε κάποιους συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί. Η περίοδος εγγραφών έχει ξεκινήσει και λήγει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021.

Μπορείς να λάβεις μέρος από όπου κι αν βρίσκεσαι, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη αναγκών του σωματείου «Φύλακας Άγγελος».

Τι είναι ο Φύλακας Άγγελος;

Σκοπός του μη κερδοσκοπικού σωματείου είναι η παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Επίσης μέσα από τις δράσεις του θα φροντίσει για την δημιουργία κατάλληλων χώρων υποδοχής κακοποιημένων παιδιών σε μεγάλα αστικά κέντρα και μέσα στο εκάστοτε κατά τόπους Δικαστικό Μέγαρο. Αυτοί οι χώροι θα διαμορφώνονται ανάλογα ώστε να μπορεί το παιδί να φιλοξενηθεί έως και 3-4 μέρες, μέχρι να γίνει η ανάλογη αξιολόγηση από τους ειδικούς. 

Βήματα διαγωνισμού

1. Για την έγκυρη εγγραφή θα χρειαστεί να δωρίσετε 5 ευρώ στον λογαριασμό του σωματείου «Φύλακας Άγγελος» (ο λογαριασμός και περισσότερες πληροφορίες εδώ) και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο στο email info@zapele.gr με ονοματεπώνυμο και email του ατόμου που θα λάβει μέρος στο #stepschallenge.

2. Καταγράφετε τα βήματά σας σε κινητό ή ρολόι (πλέον όλα τα κινητά έχουν εβδομαδιαία ένδειξη βημάτων) για όλη την εβδομάδα που θα «τρέχει» ο διαγωνισμός. Από Δευτέρα 11.01.21 ώρα 00:01 έως και Κυριακή 17.01.21 ώρα 23:59.

3. Τέλος, θα χρειαστεί να αποστείλετε στο info@zapele.gr φωτογραφία με το σύνολο των βημάτων σας για αυτή την εβδομάδα (να φαίνονται οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλιώς δε θεωρείται έγκυρη η καταμέτρηση). Το email αυτό θα πρέπει να έχει σταλθεί μέχρι Δευτέρα 18.01.21 ώρα 12:00 το μεσημέρι.

4. Οι νικητές του #stepschallenge καθώς και οι τυχεροί της κλήρωσης για τα δώρα θα ανακοινωθούν μέχρι την Τρίτη 19.01.21.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo by Emma Simpson on Unsplash
 

TAGS