Ένα πράγμα δεν γίνεται και φυσικά δεν πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Να χαμογελάμε. Με τη μόνη διαφορά πως αυτή η πηγαία, θετική και πολύ γοητευτική καθημερινή συνήθεια μπορεί να προσθέσει χρόνια στο πρόσωπο μας χωρίς να είμαστε θέση να κάνουμε πολλά γι'αυτό.

Εκτός κι αν θέλεις να υιοθετήσεις το ύφος της Βικτόρια Μπέκαμ και να είσαι συνέχεια alert για να μην σου ξεφύγει κάποιο αυθόρμητο χαμόγελο συνέχισε να χαμογελάς πλατειά παρά το γεγονός ότι τα δύο βαθιά ρυάκια που σχηματίζονται στα δεξιά και αριστερά των χειλιών σου προδίδουν τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω σου και βαθαίνουν όλο και περισσότερο με το πέρασμα του καιρού.

Βέβαια η beauty vlogger Olga Toja με χιλιάδες substribes στο κανάλι της στο YouTube υποστηρίζει πως μπορείς να περιορίσεις σημαντικά την εμφάνιση των συγκεκριμένων, ενοχλητικών ρυτίδων, εφαρμόζοντας καθημερινά στο σπίτι έναν τύπο μασάζ που κάνει θαύματα.

Μέρος μίας μεγαλύτερης σειράς από βίντεο που καθοδηγούν αναλυτικά τον θεατή για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες στο μέτωπο, το μαγικό μασάζ της Olga υπόσχεται να απομακρύνει τα «ρυάκια» γύρω από το στόμα σου σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις.

 

TAGS