Η ανανέωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, της επιτυχημένης συνεργασίας ανάμεσα στη ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS επισφραγίστηκε και επίσημα με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Unilever θα εξακολουθήσει να στηρίζει το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS, το οποίο προσφέρει δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές παροχές υγείας, καλύπτοντας τα έξοδα λειτουργίας για όλο το έτος. 

H Unilever θα εξακολουθήσει να στηρίζει το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS, το οποίο προσφέρει δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές παροχές υγείας, καλύπτοντας τα έξοδα λειτουργίας για όλο το έτος. 

Η Unilever στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, έχει θέσει εδώ και χρόνια ως προτεραιότητα να βρίσκεται δίπλα σε άτομα που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες, μόνιμες ή έκτακτες. Προκειμένου να υλοποιεί τον κορυφαίο αυτό στόχο, αναζητά συμπράξεις με οργανώσεις και ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά της για μια κοινωνία μεγαλύτερης ευημερίας, χωρίς αποκλεισμούς. «Οχήματα» σ’ αυτή τη διαδρομή είναι οι αειφόρες μάρκες της -ή, αλλιώς, «μάρκες με σκοπό»- όπως το Dove, η ΑΙΜ, η Knorr, η Klinex, το Skip και πολλές άλλες.

Η PRAKSIS μοιράζεται τόσο το όραμα όσο και τις κοινωνικές αξίες της Unilever, καθώς στηρίζει τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ανεξάρτητα από το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την καταγωγή, την εθνικότητα, τα πολιτικά ή θρησκευτικά πιστεύω των μελών τους. 

«Οχήματα» σ’ αυτή τη διαδρομή είναι οι αειφόρες μάρκες της Unilever -ή, αλλιώς, «μάρκες με σκοπό»- όπως το Dove, η ΑΙΜ, η Knorr, η Klinex, το Skip και πολλές άλλες.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 
  
 

TAGS