Αν χρειαστεί να «μουδιάσετε» τον πόνο, το κοκτέιλ Pain Killer είναι ό,τι ακριβώς πρέπει: ό,τι θα συμβούλευε και ο γιατρός. Ο «δολοφόνος του πόνου», αρχικά, παρασκευάστηκε στο θρυλικό Soggy Dollar Bar στο ξενοδοχείο Sandcastle, Jost Van Dyke, στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Από τεχνικής άποψης, δεν μπορείτε να το φτιάξετε με επιτυχία, εκτός κι εάν χρησιμοποιήσετε το Pusser's Navy Rum. Το Pusser's είναι ένα ευχάριστο στη γεύση ρούμι, το οποίο τροφοδοτούσε το Βρετανικό Ναυτικό, μέχρι και τις 31 του Ιουλίου του 1970, οπότε και έπαψε.
Η συνταγή του Pain Killer
113 γραμμάρια ρούμι (κατά προτίμηση Pusser's)
113 γραμμάρια χυμός ανανά
28 γραμμάρια κρέμα καρύδας
28 γραμμάρια χυμός πορτοκάλι
226 γραμμάρια θρυμματισμένος πάγος
Αναμείξτε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ, για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Σερβίρετε σε μία tiki κούπα (το γνωστό χαβανέζικο ποτήρι) και προσθέστε μοσχοκάρυδο ή κανέλα ή και τα δύο.