Η αγάπη είναι ένα πεδίο μάχης. Δεν θα το είχε πει η Pat Benatar αν δεν ήταν αλήθεια.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που προκύπτουν όταν ξεκινά μια νέα σχέση.

Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν κάποιο τρελό μέλος της οικογένειας, το δράμα με τη θέση που μπαίνει η οδοντόβουρτσα και τη διαμάχη για το αν το Mega θα καταχωρηθεί στο τέσσερα.

Όμως, υπάρχει ένας φόβος που ζει βαθιά μέσα σε όλους μας και βγαίνει στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια μιας έντονης μέρας που είναι γεμάτη στρες αλλά και όταν έχουμε φάει μεξικάνικο.

Τι θα συμβεί αν – ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ - σας φύγει μια μπροστά στο φίλο σας;

Εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε να επιβιώσετε μετά από μια τέτοια καταστροφική στιγμή.

Σας συστήνουμε τα εξής:

 

1. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας

Υπάρχει ο φεμινισμός κύριε! Ευγενικά υπενθυμίστε του ότι οι άντρες και οι γυναίκες δημιουργήθηκαν ίσοι οπότε έχετε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με εκείνον. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει και τις φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες που δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να ελέγξει. Επίσης όταν φέρνετε στην κουβέντα το θέμα του φεμινισμού οι περισσότεροι άντρες νιώθουν άβολα και φεύγουν. Αυτό να ξέρετε θα σας φανεί χρήσιμο στις περισσότερες αντιπαραθέσεις και κρίσεις που μπορεί να συναντήσετε στη σχέση σας.

 

2. Ρίξτε το φταίξιμο αλλού

Κοιτάξτε στο δωμάτιο αν υπάρχει άλλο έμβιο ον και κατηγορήστε αυτό. Έχετε γάτα; Θα κατηγορήσετε τη γάτα. Έχετε φυτό; Θα κατηγορήσετε το φυτό.

Σε ακραίες καταστάσεις μπορείτε να ισχυριστείτε ότι υπάρχει διαρροή γκαζιού.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δε μπορεί να καλύψει το γεγονός τότε απλά τρέξτε και μη γυρίσετε ποτέ πίσω.

3. Άρνηση, άρνηση, άρνηση

Μπορεί να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σίγουρος ότι δε το έκανε ο ίδιος; Υπάρχει η πιθανότητα αν τον κοιτάξετε κατάματα και του φωνάξετε: «Την αμόλησες!» να μπερδευτεί και να νομίζει ότι το έκανε εκείνος.

Εξαιτίας βαθιά ριζωμένων και άδικων κοινωνικών κανόνων είναι πολύ μικρότερο ταμπού να την αφήσει ένα αγόρι μπροστά στο κορίτσι του.

 

4. Ρίξτε ένα σεντόνι πάνω από το κεφάλι σας, κόψτε τρύπες για τα μάτια σας και ζήστε το υπόλοιπο της ζωής σας, ως ένα αόρατο φάντασμα.

Αυτό είναι αυτονόητο. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσο δε σας ενοχλούν οι άνθρωποι όταν είστε σε αυτή την κατάσταση. Το να είστε αόρατοι είναι επίσης ιδανικό όταν μαζεύεστε με άλλα άτομα και θέλετε να κρυφακούσετε αλλά δε θέλετε κανείς να καταλάβει ότι το κάνετε.

 

5. Επιλογές έκτακτης ανάγκης

Στην περίπτωση που όλα τα άλλα αποτύχουν έχουμε να προτείνουμε κάποιες ευρέως αποδεκτές μεθόδους επιβίωσης όπως:

  • Ξεσπάτε σε κλάματα και έτσι του αποσπάτε την προσοχή.

  • Αρχίστε να εισπνέετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ρουφώντας τον περισσότερο δυνατό αέρα ώστε να απορροφήσετε εσείς όλη τη μυρωδιά πριν φτάσει στη μύτη του συντρόφου σας. (Αυτή η μέθοδος μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη όταν υποπέσετε στο σφάλμα της «Αθόρυβης αλλά Θανατηφόρας»).

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάστε ότι είστε απλώς άνθρωποι. Δε μπορούσατε να ξέρετε ότι αυτό το βιταμινούχο smoothie που ήπιατε θα είχε αυτά τα αποτελέσματα...

 

TAGS