Υπάρχεις ένας πολύ καλός λόγος που μερικά ρούχα δείχνουν πραγματικά υπέροχα πάνω σου. Είναι αυτά που έχουν ραφτεί κατευθείαν για τον σωματότυπο σου. Ακούγεται αυτονόητο όμως για να βάλεις την παραπάνω φράση για τα καλά μέσα στη ζωή σου χρειάζεται τρόπος και, φυσικά, γνώση. Αν νομίζεις, λοιπόν, ότι γνωρίζεις καλά τι σου ταιριάζει αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς να μην αισθάνεσαι πάντα άνετα μέσα στα ρούχα σου μάλλον αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσεις, ανακαλύπτοντας περισσότερα πράγματα σχετικά με τα μυστικά του σώματος σου και για το πώς μπορείς να αναδείξεις τα πλεονεκτήματα σου, θάβοντας τις αδυναμίες σου.

Η πρώτη ερώτηση στην οποία καλείσαι να απαντήσεις είναι η εξής: «Εσύ τι σχήμα κορμιού έχεις;». Είσαι μήλο, αχλάδι, κλεψύδρα ή μήπως μια ευθυγραμμισμένη εφημερίδα; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις ένα είναι το σίγουρο. Υπάρχουν τα σωστά ρούχα που σου ταιριάζουν απόλυτα. Το μόνο που μένει είναι να τα ανακαλύψεις.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά 10 τρόπους με τους οποίους μπορείς να αλλάξεις όλα όσα γνώριζες μέχρι τώρα για το κορμί και τη γκαρνταρόμπα σου και να μάθεις πώς να ντυθείς σωστά ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. 

1. Έχεις ανοικτούς ώμους και λεπτά πόδια; Ανήκεις μόλις στο 5% των γυναικών αυτού του πλανήτη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τρόπους να αποσπάσεις την προσοχή και τα βλέμματα από το πάνω μέρους του σώματος σου, τονίζοντας το κορμί σου από τη μέση και κάτω,

2. Το στήθος σου και οι γοφοί σου βρίσκονται σε απόλυτη συμμετρία; Αν ναι τότε, σύμφωνα με πολλούς, έχεις τον ιδανικό τύπο σώματος, αυτόν που κάνει τα περισσότερα αντρικά βλέμματα να γυρίζουν. Παρόλα αυτά το τέλειο στυλ ίσως μοιάζει και για σένα σύνθετη υπόθεση. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τονίζεις τα ζουμερά σημεία του σώματος σου αντί να προσπαθεις να τα κρύβεις.

3. Μήπως το κορμί σου θυμίζει μπανάνα; Αλήθεια, ήξερες πως μερικοί τύποι σώματος έχουν ονόματα από φρούτα; To σώμα-μπανάνα είναι το σώμα στο οποίο το στήθος, η μέση και οι γοφοί έχουν σχεδόν την ίδια διάμετρο. Ένας ασφαλής τρόπος για να αναδείξεις το κορμί σου είναι να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να τονίσεις όσο πιο πολύ μπορείς την μέση σου.

4. Ένας από τους πιο κοινούς σωματότυπους δεν είναι άλλος από το αχλάδι. Στενοί ώμοι, μικρή μέση και ζουμεροί γλουτοί, το σώμα που εδώ και χρόνια «ροκάρουν» γυναίκες όπως η Μπιγιονσέ και η Τζένιφερ Λόπεζ κι αν θέλεις να δείχνεις κι εσυ μία σταρ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις μπλούζες που θα κάνουν τους ώμους σου δείχνουν μεγαλύτεροι. Με αυτόν τον τρόπο θα επέλθει στις αναλογίες σου μία νέα ισορροπία.

Δες περισσότερους τρόπους για να ντυθείς πιο σωστά ανάλογα με τον σωματότυπο σου στο βίντεο που ακολουθεί.

 

TAGS