ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Mία fitness blogger δείχνει τα πόδια της στο Instagram έτσι όπως τα κακοφωτίζει ο ήλιος

«Μην πιστεύετε όλες τις εικόνες που βλέπετε στο ίντερνετ».

Mία fitness blogger δείχνει τα πόδια της στο Instagram έτσι όπως τα κακοφωτίζει ο ήλιος

Δεν απαιτεί κάποια σύνθετη, δύσκολη τεχνική το να κάνεις το κορμί σου να δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ πιο ελκυστικό απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα. Αρκεί να εντοπίσεις την κατάλληλη γωνία και φυσικά τον σωστό φωτισμό έτσι ώστε να δείχνεις πως έχεις φάει τα νιάτα σου στα γυμναστήρια, ενώ στην πραγματικότητα πέρασες μία βόλτα για έναν μήνα πριν βγεις στην παραλία.

Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο πέφτει το φως πάνω στο κορμί σου μπορεί να αλλάξει εντελώς το πόσο λείο και γυμνασμένο φαίνεται, πόσο έντονα διαγράφονται οι κοιλιακοί σου και πόσο αψεγιάδιαστη δείχνεις τελικά σε όσους ρίξουν τα μάτια τους πάνω σου.

Η Tesia Kline, μία fitness blogger που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, χρησιμοποιεί εδώ και λίγο καιρό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να αποδείξει πως ο φωτισμός και πιο συγκεκριμένα το φως του ήλιου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα μας, όχι μόνο προς το καλύτερα αλλά, πολύ πιο συχνά, προς το χειρότερο.

Η 27χρονη από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία έχοντας σαν σκοπό, σύμφωνα πάντα με τα δικά της λεγόμενα, θέλοντας να εξηγήσει με τον δικό της τρόπο σε όλες τις γυναίκες αλλά και τους άντρες εκεί έξω ότι δεν πρέπει να πιστεύεις όλες τις εικόνες που βλέπουν στο διαδίκτυο.

Η Kline στο παρελθόν είχε μιλήσει μέσω του blog της για τις σκληρές προσπάθειες της να χάσει κιλά, υιοθετώντας έναν πάρα πολύ αυστηρό και υγιεινό τρόπο ζωής, αναιρώντας τον ίδιο της τον εαυτό στη συνέχεια μιλώντας για το πόσο επώδυνο είναι να ζεις την κάθε μέρα σου σε καθεστός σκληρής δίαιτας.

«Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι της ζωής μου που τις πέρασα έχοντας απόλυτη εμμονή με την εμφάνιση και το σώμα μου. Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, ραγάδες, έχω χρησιμοποιήσει άπειρες κρέμες για να εξαφανίσω τα σημάδια μου και πραγματικά ζούσα μέσα στην πίεση και στην τρέλα για πάρα πολύ καιρό,» εξομολογείται η Tesia.

Ωστόσο η νεαρή fitness blogger βγήκε τελείως από την λογική του αψεγάδιαστού σώματος που την κυνηγούσε για πολλά χρόνια και πλέον υποστηρίζει ότι περνάει τις μέρες της πολύ πιο χαλαρά και ευχάριστα.

Έχοντας σαν σκοπό της να αφυπνίσει τις γυναίκες που περνούν την ίδια φάση εμμονικότητας που είχε βιώσει και η ίδια στο παρερλθόν, η Tesia χρησιμοποιεί το Instagram για να δείξει την «απάτη» αρκετών προτύπων ομορφιάς, εστιάζοντας στο ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε τις εικόνες που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

Με το μότο «είμαι τέλεια όπως κι αν πέφτει το φως του ήλιου πάνω μου» η fitness blogger κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει το κοινό της ότι δεν πρέπει να τρελαίνεται άλλο με το πώς δείχνει στην παραλία.

Με πληροφορίες από την Independent.

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.