Δεν απαιτεί κάποια σύνθετη, δύσκολη τεχνική το να κάνεις το κορμί σου να δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ πιο ελκυστικό απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα. Αρκεί να εντοπίσεις την κατάλληλη γωνία και φυσικά τον σωστό φωτισμό έτσι ώστε να δείχνεις πως έχεις φάει τα νιάτα σου στα γυμναστήρια, ενώ στην πραγματικότητα πέρασες μία βόλτα για έναν μήνα πριν βγεις στην παραλία.

Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο πέφτει το φως πάνω στο κορμί σου μπορεί να αλλάξει εντελώς το πόσο λείο και γυμνασμένο φαίνεται, πόσο έντονα διαγράφονται οι κοιλιακοί σου και πόσο αψεγιάδιαστη δείχνεις τελικά σε όσους ρίξουν τα μάτια τους πάνω σου.

Η Tesia Kline, μία fitness blogger που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, χρησιμοποιεί εδώ και λίγο καιρό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να αποδείξει πως ο φωτισμός και πιο συγκεκριμένα το φως του ήλιου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα μας, όχι μόνο προς το καλύτερα αλλά, πολύ πιο συχνά, προς το χειρότερο.

 

 

Η 27χρονη από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία έχοντας σαν σκοπό, σύμφωνα πάντα με τα δικά της λεγόμενα, θέλοντας να εξηγήσει με τον δικό της τρόπο σε όλες τις γυναίκες αλλά και τους άντρες εκεί έξω ότι δεν πρέπει να πιστεύεις όλες τις εικόνες που βλέπουν στο διαδίκτυο.

Η Kline στο παρελθόν είχε μιλήσει μέσω του blog της για τις σκληρές προσπάθειες της να χάσει κιλά, υιοθετώντας έναν πάρα πολύ αυστηρό και υγιεινό τρόπο ζωής, αναιρώντας τον ίδιο της τον εαυτό στη συνέχεια μιλώντας για το πόσο επώδυνο είναι να ζεις την κάθε μέρα σου σε καθεστός σκληρής δίαιτας.

 

 

«Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι της ζωής μου που τις πέρασα έχοντας απόλυτη εμμονή με την εμφάνιση και το σώμα μου. Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, ραγάδες, έχω χρησιμοποιήσει άπειρες κρέμες για να εξαφανίσω τα σημάδια μου και πραγματικά ζούσα μέσα στην πίεση και στην τρέλα για πάρα πολύ καιρό,» εξομολογείται η Tesia. 

Ωστόσο η νεαρή fitness blogger βγήκε τελείως από την λογική του αψεγάδιαστού σώματος που την κυνηγούσε για πολλά χρόνια και πλέον υποστηρίζει ότι περνάει τις μέρες της πολύ πιο χαλαρά και ευχάριστα. 

Έχοντας σαν σκοπό της να αφυπνίσει τις γυναίκες που περνούν την ίδια φάση εμμονικότητας που είχε βιώσει και η ίδια στο παρερλθόν, η Tesia χρησιμοποιεί το Instagram για να δείξει την «απάτη» αρκετών προτύπων ομορφιάς, εστιάζοντας στο ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε τις εικόνες που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

Με το μότο «είμαι τέλεια όπως κι αν πέφτει το φως του ήλιου πάνω μου» η fitness blogger κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει το κοινό της ότι δεν πρέπει να τρελαίνεται άλλο με το πώς δείχνει στην παραλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από την Independent.

TAGS