Η Jelly Devote παρατήρησε για πρώτη φορά στη ζωή της πως έπαιρνε ανεξέλεγκτα κιλά όταν ήταν 20 χρονών. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, η καθημερινότητα της είναι πολύ διαφορετική, αφού πήρε την απόφαση να βάλει στη διατροφή έναν μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό περιορισμό.

«Είχα υιοθετήσει έναν τελείως ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Κατανάλωνα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κάθε βράδυ, δεν αθλούμουν ποτέ και απέφευγα ακόμα και το περπάτημα,» παραδέχεται σήμερα η Devote στην προσωπική της ιστοσελίδα μέσω της οποίας δίνει συμβουλές καλύτερης ζωής, άσκησης και ομορφιάς σε άλλες γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν το πρότυπο της.

 

 

 

 

 

 

Η 27χρονη σήμερα fitness blogger εξηγεί πως από τη στιγμή που πήρε την σημαντική απόφαση να κόψει το αλκοόλ είδε ολόκληρη την πραγματικότητα της να αλλάζει ριζικά. Η Devote συνήθιζε να πίνει αρκετά ποτήρια κρασί καθημερινά, αλλά όταν κατάφερε να φτάσει στο σημείο να καταναλώνει ένα μόλις ποτήρι μία φορά στο τόσο, συνειδητοποίησε πως δεν ήταν μόνο το κορμί της που άλλαζε σημαντικά μορφή αλλά και η ολόκληρη η διάθεση της απέναντι στη ζωή. 

«Ξαφνικά άρχισα να ξυπνάω πιο εύκολα το πρωί, να έχω περισσότερο κέφι, πολλή ενέργεια και όρεξη να πάω στο γυμναστήριο και να προσέξω την διατροφή μου,» παραδέχεται η Jelly και εξηγεί πως εκτός από την γενναία ποσότητα αλκοόλ που υπάρχει στα ποτά, μία ύπουλη δόση ζάχαρης η οποία κρύβεται στα πιο πολλά αλκοολούχα μπορεί να αποβεί καταστροφική για την ποιότητα του δέρματος μας, προκαλώντας δυσκολία στην αναπαραγωγή των κυττάρων και αφυδάτωση.

 

 

 

 

Σε αυτή τη φάση η 27χρονη μοιράζεται στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της μεγάλης της αλλαγής σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τις νέες γυναίκες που χαλαρώνουν υπερβολικά στην ιδέα του ότι είναι μόλις 20 χρονών και καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ σα να μην υπάρχει αύριο.

Η διαφορά είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από αισθητή.

 

 

 

 

 

TAGS