Για την Σίντι Κρόφορντ, που σήμερα είναι 53 χρονών, ο χρόνος μοιάζει να κυλάει ανάποδα και το εντυπωσιακό μοντέλο μοιάζει πραγματικά να έχει το πιο γυμνασμένο σώμα που είχε ποτέ.

Και η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι όλοι την θυμόμαστε για τα αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και τον αέρινο βηματισμό της στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας, όσοι έχουν ζήσει στο πετσί τους τα 90's ξέρουν καλά πως η Σίντι έγινε ο πόθος όλων των αντρών μέσα από τα βίντεο στα οποία έδειχνε, φορώντας μόνο το μαγιό της, αποτελεσματικές γυμναστικές ασκήσεις. Και συνεχίζει μέχρι σήμερα να γυμνάζεται τακτικά, γνωρίζοντας πως το τέλειο σώμα δεν χρειάζεται μία ακριβή συνδρομή στο γυμναστήριο.

Και επειδή η Κρόφορντ έχει παράλληλα έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο τρόπο για να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τα καθημερινά, απλά μυστικά της για υπέροχο, καλογυμνασμένο κορμί, για σφικτούς γλουτούς και γραμμωμένους κοιλιακούς από το να ανεβάσει το ημερίσιο πρόγραμμα της σε βίντεο. 

Θέλοντας να μοιραστεί με όλους το «κολπάκι» της για απίστευτα εντυπωσιακή κοιλιά η Σίντι δείχνει την τέλεια, απλούστατη άσκηση που μπορούμε να κάνουμε όλες στο σπίτι μας. Απλά ανεβάζουμε το ένα πόδι στο στήθος μας χαμηλώνοντας παράλληλα το πηγούνι μας ώστε να ακουμπήσει κι εκείνο στο στέρνο μας. Ο απόλυτος τρόπος να έχεις αυτό το καλοκαίρι την κοιλιά των ονείρων σου.

Δες το βίντεο.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Περισσότερες ασκήσεις με τη Σίντι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

TAGS