Τα τελευταία χρόνια έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε καλό στον οργανισμό μας. Ψάχνουμε να ανακαλύψουμε φυσικές ουσίες που μας κάνουν καλό και ευτυχώς, με τη βοήθεια επιστημόνων που το ανακάλυψαν ήδη από το 1908, το Κεφίρ έχει πάρει τη θέση που του αξίζει στο πάνθεον των super foods.

Το ότι το καταναλώνουν ιστορικά οι Καυκάσιοι και τους προσφέρει αυξημένο προσδόκιμο ζωής, φτάνει από μόνο του για να μας πείσει.

Αν όμως θέλαμε και κάτι πιο χειροπιαστό θα έρθουμε στο σήμερα και θα πάμε στο Χόλυγουντ για να ανακαλύψουμε ότι και οι Jennifer Anniston, Julia Roberts και Michelle Pfeiffer, έχουν ήδη εντάξει το Κεφίρ στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής τους και έχουν νιώσει την θετική διαφορά. Και αν οι αστέρες του σινεμά ξέρουν να κάνουν κάτι καλά, εκτός από το να παίζουν, είναι να ανακαλύπτουν τα στοιχεία που τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα και πιο νέοι.

Το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ δρα στο έντερο, στο πρώτο κύριο επίπεδο αντίστασης του οργανισμού μας και το ενισχύουν απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται από τις κακές σημερινές συνθήκες διατροφής, το άγχος και πολλά άλλα. Είναι ο ισχυρός σύμμαχος του γαστρεντερικού συστήματος και με τα προβιοτικά του καλλιεργεί μία ισχυρή μικροβιακή χλωρίδα στο γαστρεντερικό μας και το κάνει πιο ισχυρό και υγιές. Την ίδια στιγμή το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ αποτελεί και μία μεγάλη πηγή βιταμίνης D η οποία έχει αποδειχθεί ότι στηρίζει την υγεία μας

Αποτέλεσμα; O οργανισμός λάμπει από μέσα προς τα έξω και νιώθουμε υπέροχα κάθε μέρα!

Το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, εκτός από πινόμενο, μπορείτε να το απολαύσετε τώρα και… με το κουτάλι, σε γεύση κλασσική αλλά και σε 3 απίθανες γεύσεις φρούτων με τραγανές νιφάδες βρώμης (ακτινίδιο, σύκο και δαμάσκηνο) . Φυσικά, προσφέρεται με μόλις 1% λιπαρά για αυτούς που θέλουν και να νιώθουν καλά και να γλυτώνουν τα περιττά κιλά!

Μαζί με το ρόφημα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, το γιαούρτι Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ αποτελεί τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο για υγεία και ευεξία και παράλληλα μας προσφέρει και τη δυνατότητα να λέμε ότι παίρνουμε το ίδιο πρωινό με την Jennifer Anniston, την Julia Roberts και την Michelle Pfeiffer!

TAGS