Καρκίνος Μαστού:

Ας συγκεντρωθούμε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά και ας κάνουμε την πρόληψη… υπόθεση ζωής

 

Ας συγκεντρωθούμε

στις στατιστικές:

  • 1 στις 8 γυναίκες θα νοσήσουν από καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη ζωή τους

  • κάθε 13 λεπτά η νόσος αφαιρεί μία ζωή

Οι στατιστικές δείχνουν ότι η υγεία του μαστού μας αφορά όλες. Αν δεν είμαστε η μία που θα νοσήσει, τότε θα είναι μία γυναίκα που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Ήρθε η ώρα να το πάρουμε προσωπικά!

 

Ας συγκεντρωθούμε

στα αποτελέσματα:

  • 1 μαστογραφία μπορεί να συμβάλει στη μείωση του καρκίνου του μαστού σε ποσοστό 40%

  • 90% των γυναικών που διαγνώστηκαν σε πρώιμο στάδιο καρκίνου επιβίωσαν και επέστρεψαν στη καθημερινότητά τους.

  • Οι σχεδόν 40.000 ετήσιες θνησιμότητες που αποδίδονται σε καρκίνου του μαστού μπορούν να μειωθούν δραματικά με την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση.

 

Ας συγκεντρωθούμε

σε εμάς!

Στον εαυτό μας και στις γυναίκες της ζωής μας, στις κόρες μας, στις μητέρες μας, στις φίλες μας… Ας συγκεντρωθούμε όλες μαζί στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού! Μην καθυστερείτε άλλο το check up σας! Η καλύτερη θεραπεία κατά του καρκίνου του μαστού είναι η πρόληψη. Γιατί πρόληψη σημαίνει έγκαιρη διάγνωση και έγκαιρη διάγνωση σημαίνει ζωή.

 

Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος που περιλαμβάνει τη μαστογραφία, τον υπέρηχο μαστού και την κλινική εξέταση μαστού σώζει τις ζωές χιλιάδων γυναικών κάθε χρόνο. Για να είναι ασφαλής, έγκαιρη και έγκυρη η διάγνωση, ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση του προληπτικού ελέγχου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς σε άρτια εξοπλισμένες μονάδες μαστού με σύγχρονη απεικονιστική τεχνολογία.

 

Στο Metropolitan General λειτουργεί ένα πρότυπο Κέντρο Μαστού, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, από την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Το Κέντρο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation που τριπλασιάζει την απεικονιστική ακρίβεια και διακρίνεται για την εξαιρετικά μειωμένη δόση ακτινοβολίας.

 

Διαθέτει διεπιστημονική ομάδα από ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στο μαστό, κορυφαίους χειρουργούς μαστού με διεθνή αναγνώριση, έμπειρους νοσηλευτές και ειδικούς τεχνολόγους. Επίσης, συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων εμπλεκόμενων ειδικοτήτων όπως με παθολόγους-ογκολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, παθολογοανατόμους, πυρηνικούς ιατρούς, γυναικολόγους, επεμβατικούς ακτινολόγους, ψυχολόγους, κλινικούς διαιτολόγους και φυσιοθεραπευτές.

 

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί σε μία μόνο επίσκεψη: πλήρης απεικονιστικός έλεγχος (υπερηχογράφημα μαστού, ελαστογραφία, ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση), κλινική εξέταση και αξιολόγηση των απεικονιστικών εξετάσεων από χειρουργό μαστού, και αν χρειαστεί, ταυτοποίηση τυχόν βλάβης (κυτταρολογική εξέταση-FNA, ιστολογική εξέταση-core biopsy, στερεοτακτική βιοψία-mammomat revelation).

 

Εμείς οι γυναίκες οφείλουμε να θωρακίσουμε τον εαυτό μας, να προφυλάξουμε την υγεία μας, να διεκδικήσουμε τη ζωή μας!

 

Δείτε το σχετικό video για το Κέντρο Μαστού δείτε εδώ

 

Επισκεφθείτε το Κέντρο Μαστού με προνομιακές τιμές έως 31 Δεκεμβρίου

Επιλέξτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, το πακέτο που σας ταιριάζει και κάντε την πρόληψη υπόθεση ζωής!

  • Υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση, στην προνομιακή τιμή των 25€ (ενδείκνυται για γυναίκες έως 35 ετών)

  • Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση στην προνομιακή τιμή των 35€ (ενδείκνυται για γυναίκες άνω των 35 ετών)

  • Τομοσύνθεση, εξέταση που θεωρείται η «μαστογραφία του μέλλοντος» στην προνομιακή τιμή των 50€

 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως 31.12.19, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-16:00, στα τηλέφωνα: 210 650 2875-76.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

Photo: George Gvasalia

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS