Είναι διάσημη, δραστήρια, πετυχημένη μα πάνω απ’ όλα μαμά. Είναι η Βίκυ Καγιά η οποία θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο της παιδιά. Όπως ακριβώς και κάθε μαμά εκεί έξω, που κάνει τον δικό της καθημερινό αγώνα προκειμένου να τα προλάβει όλα. Σε αυτές τις Great Moms λοιπόν, που προσπαθούν χωρίς να το βάζουν κάτω, η Βίκυ Καγιά και η εταιρεία πολυβιταμινών της Great for women αποφάσισαν να κάνουν ένα ουσιαστικό δώρο.

Μία Great day σχεδιάστηκε αποκλειστικά για 5 μαμάδες συνδρομήτριες της Great στον υπέροχο χώρο του Golf Γλυφάδα Privé. Με yoga για χαλάρωση, από την αγαπημένη Άννα Ζώρζου. Με πικ νικ: special χυμοί από το Verve, σαλάτες από το IT και γλυκές επιλογές από το Fresh patisserie. Και φυσικά δώρα από την Adidas και την Migato.

Οι Great στιγμές που μοιράστηκαν οι Νίκη, Κατερίνα, Πηνελόπη, Κωνσταντίνα, Άντζελα και η Βίκυ είναι μια υπενθύμιση σε όλες τις μαμάδες να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους. Να τον φροντίζουν και να τον ενδυναμώνουν.

Παράλληλα, όλη την εβδομάδα οι συνδρομήτριες της Great for women γιόρτασαν τις στιγμές που έχει η καθεμία από για τον εαυτό της ώστε να είναι ισορροπημένη και χαρούμενη. Ονομάστηκαν «Great me time», δηλαδή όλα αυτά που οι γυναίκες και ειδικά οι μαμάδες κάνουν 100% για τον εαυτό τους! Στη συνέχεια, το υπέροχο community της Great κλήθηκε να στείλει τις δικές του στιγμές. Πάνω από 150 μαμάδες και πολυάσχολες γυναίκες μοιράστηκαν πόσο ανάγκη έχουν τον προσωπικό τους χρόνο και μας είπαν ποιο είναι το δικό τους «Great me time».

Η Great, η καλύτερη γυναικεία πολυβιταμίνη, έρχεται να δώσει αυτό το extra boost που χρειάζεται μια μαμά αλλά και κάθε γυναίκα για να ανταπεξέλθει στους πολλαπλούς της ρόλους.

Μάθε περισσότερα στο www.greatforwomen.com.

TAGS