Η άνοιξη έχει φτάσει και μπορεί ο καιρός να κάνει τα διάφορα παιχνίδια του αλλά σύντομα η θερμοκρασία θα ανέβει και εμείς θα αρχίσουμε να φοράμε όλο και πιο λεπτά υφάσματα, όλο και πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Ο χειμώνας θα φύγει, η διάθεση θα καλυτερεύσει και η ανάγκη να αφήσουμε πίσω τα βάρη και να γίνουμε πιο ανάλαφρες θα γίνει επιτακτική.

Το καλοκαίρι έρχεται... Ανανέωση τώρα!

Όλα δείχνουν πως χρειαζόμαστε άμεσα μια ανανέωση. Και επειδή τα πάντα ξεκινάνε από μέσα μας το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τον οργανισμό μας, να χάσουμε το περιττό βάρος, να αρχίσουμε να γυμναζόμαστε και να αποκτήσουμε πιο υγιεινές συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της ανανέωσης, σκεφτόμαστε σοβαρά να επισκεφτούμε το πολυιατρείο της Dr. Μαρίας Ψωμά που κάθε συμβουλή της είναι πολύτιμη και κάθε άρθρο που έχει μοιραστεί μαζί μας μια μικρή βίβλος για την υγεία και την ομορφιά μας.

Ναι, η Dr. Μαρία Ψωμά και η επιστημονική ομάδα της που απαρτίζεται από ιατρούς και διατροφολόγους, φυσίατρο ειδικευμένη στο βελονισμό και πλαστικό ιατρό, εξειδικευμένο σε μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, μπορούν να μας εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν κάνουμε ένα τεστ δυσανεξίας και ανακαλύψουμε ποιες τροφές δεν μεταβολίζουμε εύκολα, θα μπορέσουμε και να χάσουμε βάρος και να απαλλαγούμε από διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το γαστρεντερικό μας. Το ίδιο πολύτιμο θα είναι για εμάς και μια λιπομέτρηση. Γνωρίζοντας τα επίπεδα τα επίπεδα του λίπους και της μυϊκής μάζας μας μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο εύστοχες στην επιλογή ενός προγράμματος διατροφής και άσκησης.

Kάθε περίπτωση στο ιατρείο της Dr. Ψωμά αντιμετωπίζεται μεμονωμένα και τα προγράμματα που προτείνονται δημιουργούνται αφού γίνουν αιματολογικές εξετάσεις και ληφθεί το ιατρικό ιστορικό.

Σε ειδικές, μάλιστα, περιπτώσεις που υπάρχουν δύσκολες περιοχές με λιποααποθήκες (κοιλιά, ψωμάκια) και η διατροφή με την άσκηση δεν μπορούν να δώσουν τα ιδανικά αποτελέσματα, μπορούμε να συνδυάσουμε στο πρόγραμμα μας το zerona, που υπάρχει μόνο στο πολυιατρείο της Dr. Ψωμά και είναι μια μέθοδος με την οποία μειώνονται δραστικά οι πόντοι τοπικά. Συνδυάζεται με πρεσσοθεραπεία, η οποία βοηθάει δραστικά στην αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι εντυπωσιακά. Σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας και χαλάρωσης, μάλιστα, προτείνονται οι ραδιοσυχνότητες (RF, cavitation) σε συνδυασμό με ειδικές θεραπείες που γίνονται αποκλειστικά στο πολυιατρείο.

Γνωρίζοντας πως η διατροφή έχει άμεση σχέση με την γήρανση και πως η ευεξία μαζί με την πρόληψη χρόνιων παθήσεων μπορούν να μας δώσουν πολλά περισσότερα χρόνια ζωής, το να επισκεφτούμε την γιατρό και να αφεθούμε στις ειδικές γνώσεις της είναι, πραγματικά, ένα δώρο που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας.

Πακέτο προσφοράς μόνο για τον μήνα Μάρτιο

Αν τώρα σας λέγαμε ότι και εσείς μπορείτε να κάνετε το τεστ δυσανεξίας, την λιπομέτρηση αλλά και την μέτρηση υγρασίας προσώπου που υπολογίζει το βαθμό της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και προσφέρει οδηγίες για την αναδόμηση και την σύσφιξη του δέρματος σε ένα πακέτο προσφοράς, θα χάνατε την ευκαρία;

Επισκεφτείτε, άμεσα, το site της Dr. Ψωμά και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή. Η ομορφιά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία μας.

TAGS