Δεν αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί πριν από την έναρξη της παράστασης ή τα γυρίσματα μιας ταινίας, ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να χάσουν γρήγορα κιλά για να δείχνουν πιο αδύνατοι και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάποιου ρόλου. Μια δημοφιλής τακτική που ακολούθησαν με επιτυχία στο παρελθόν οι θρυλικές σταρ Μέριλιν Μονρόε και Ελίζαμπεθ Τέιλορ για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως η «η δίαιτα του ηθοποιού» στη σύγχρονη εκδοχή της και πώς μπορεί να ξεγελάσει το στομάχι μας; Είναι η τακτική της κατανάλωσης του μισού μόνου γεύματος που περιλαμβάνει το πιάτο μας και στοχεύει στη γρήγορη απώλεια βάρους αλλά και τη διατήρηση των κιλών μας.

Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την επιθυμητή ποσότητα, δε στερούμαστε κάτι άλλο. Τρώμε σχεδόν τα πάντα, αλλά σε μικρότερη μερίδα, αρκεί να μην έχουμε υποκύψει νωρίτερα στον πειρασμό, που λέγεται «τσιμπολόγημα από την κατσαρόλα».

Και σε περίπτωση που πεινάς πολύ κατά την προετοιμασία του φαγητού, αντί να τσιμπολογάς μακαρόνια μέσα από την κατσαρόλα, μπορείς να ξεγελάσεις τον οργανισμό σου, καταναλώνοντας ένα μικρό σνακ, πριν το γεύμα, με φρεσκοκομμένα λαχανικά, τροφές που σε φουσκώνουν χωρίς όμως να σου προσθέτουν αρκετές θερμίδες.

Οι πιο διάσημες fitness bloggers εφαρμόζουν το συγκεκριμένο τρικ στην καθημερινότητά τους και έτσι καταφέρνουν να είναι πάντα σε φόρμα και να ξεφορτώνονται εύκολα τα ανεπιθύμητα κιλά, που πήραν λόγω κάποιας ατασθαλίας. Συνεπώς χορταίνουν τρώγοντας πολύ λιγότερες ποσότητες.

Δείτε ένα βίντεο με ηθοποιούς του Χόλιγουντ να δίνουν συμβουλές για δίαιτα και διατροφή:

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS