ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της

Έχει χτυπήσει έως και το 75% των γυναικών κάποια στιγμή στη ζωή τους, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της

Υπολογίζεται ότι το 75% των γυναικών θα αντιμετωπίσουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο κολπίτιδας κατά τη διάρκεια της ζωής τους και μάλιστα το 40-50% αυτών περισσότερο από μία φορά. Τους καλοκαιρινούς μήνες με την έντονη υγρασία και την υψηλή θερμοκρασία, καθώς και την πλημμελή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, οι κολπίτιδες εμφανίζονται συχνότερα με δυσάρεστα και ενοχλητικά συμπτώματα που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής της γυναίκας.

Τι είναι η κολπίτιδα, πώς εκδηλώνεται

Στην ουσία, πρόκειται για φλεγμονή του κόλπου. Υπό κανονικές συνθήκες ο κόλπος αποικίζεται από έναν μεγάλο αριθμό μικροοργανισμών, οι οποίοι αποτελούν τη φυσιολογική κολπική χλωρίδα. Παράγοντες όπως η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία των καλοκαιρινών μηνών, καθώς και η παραμονή με βρεγμένο μαγιό, τα στενά συνθετικά εσώρουχα, τα στενά τζιν παντελόνια, η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, η λήψη αντιβιοτικών και αντισυλληπτικών μπορούν να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Τα κυριότερα συμπτώματα της κολπίτιδας είναι: φαγούρα, αίσθηση καψίματος, πρήξιμο, κοκκινίλα, δυσοσμία, πόνος, μεγάλη έκκριση κολπικών υγρών.

Η ασπίδα απέναντι σε αυτή την καλοκαιρινή απειλή

Είναι η σωστή ατομική υγιεινή και η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Ωστόσο, η χρήση των κοινών σαπουνιών μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα, σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό είναι περισσότερο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματά τους.

Αυτό είναι το Zelesse, μια λοσιόν απαλού και αποτελεσματικού καθημερινού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής. Η ευεργετική δράση του οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη:

-Το Άρκτιο ή κολλιτσίδα (Arctium lappa) χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ιατρική. Είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και άμεση καταπραϋντική δράση. Έχει βρεθεί ότι συμβάλλει στην πρστασία της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, καθώς προσφέρει μαλακτική, αντισηπτική και αντικνησμώδη δράση, ανακουφίζοντας από τους ερεθισμούς.

Αλόη είναι γνωστή με την ονομασία «το θαύμα της φύσης». Το εκχύλισμα της Aloe Vera περιέχει πάνω από 75 γνωστά συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους. Η Aloe Vera ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και βοηθά στην ανάπλαση του επιδερμικού φραγμού. Έχει μαλακτική δράση και προσφέρει άμεση ενυδάτωση.

-Το ευεργετικό Χαμομήλι είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και προσφέρει άμεση ανακούφιση. Όταν χρησιμοποιείται για τον καθημερινό καθαρισμό, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της
Η ευεργετική δράση του Zelesse οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη:

Χάρη στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, το Zelesse ανακουφίζει άμεσα, ενυδατώνει σε βάθος, αναπλάθει και αναζωογονεί. Γυναίκες που το έχουν χρησιμοποιήσει δηλώνουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα (κνησμός, φαγούρα, λευκόρροια, ερύθημα κ.λπ.) μετά τη χρήση του. Το Zelesse έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens και χρωστικές.

Info

Αποκλειστικά σε φαρμακεία, www.zelesse.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo by Blubel on Unsplash

Read Next

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Περισσότερα από

Life

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

11 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στον αστερισμό του Κωνσταντίνου Καρύδη

Διευθύνοντας την ορχήστρα δωματίου της Ευρώπης: Στο πιάνο ο Γιαν Λισέτσκι

10 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

10 Απρ 2024

Χανιά: Πρόστιμο-μαμούθ σε τεχνίτρια νυχιών - Την "τσίμπησαν" από αναρτήσεις στα social media

Το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ επέβαλε συνολικό πρόστιμο 35.000 ευρώ στη γυναίκα που δούλευε στο σπίτι της.

09 Απρ 2024

Τι είναι η ομελέτα ταμάγκο; Η εύκολη συνταγή για την ασιατική ομελέτα

Η ομελέτα ταμάγκο ή Tamagoyaki είναι η ασιατική εκδοχή της ομελέτας.

09 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής: Ζανίν Γιάνσεν- Ντενίς Καζούχιν

Οι δύο χαρισματικοί δεξιοτέχνες επιστρέφουν στην Αθήνα επιστροφή στο Φεστιβάλ της Άνοιξης

09 Απρ 2024

Έρχεται η ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.