Όλα δείχνουν ότι τα περιοριστικά μέτρα ενάντια στον κορονοϊό ήρθαν στη ζωή μας για να μείνουν. Δύο μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον, γάντια μίας χρήσης για οποιαδήποτε μετακίνηση μας και πληρωμές σχεδόν αποκλειστικά με POS. Και προσταυτικές μάσκες προσώπου, το αντικείμενο που πριν τις αρχές Μαρτίου πιθανότατα δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα φορέσουμε (τουλάχιστον όχι σε καθημερινή βάση) και να που όλοι μας πλέον έχουμε σταθεί στην ουρά του φαρμακείου για να κάνουμε την ερώτηση: «Μάσκες έχετε;». Για να πάρουμε την απάντηση: «Δυστυχώς, καθόλου». 

Με το πέρασμα του καιρού αυτό το πρόβλημα λύθηκε, τα φαρμακεία εφοδιάστηκαν ξανά με προστατευτικές μάσκες προσώπου και γάντια, μόνο που τώρα προέκυψε μία νέα συνθήκη. Ναι, η καραντίνα τελειώνει, να επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα και, ίσως, στις δουλειές μας, αλλά τα μέτρα είναι ξεκάθαρα: H μάσκα προσώπου είναι υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους και μάλιστα όχι μία οποιαδήποτε μάσκα, αλλά η υφασμάτινη, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε μία πιο θετικη διάσταση σε ένα αξεσουάρ που σίγουρα δεν φέρνει και στο μυαλό τις καλύτερες σκέψεις και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας, ανάλογα με το γούστο του κάθενος.

Το σάιτ My Modern Met, λοιπόν, έκανε μία διεθνή έρευνα αγοράς αναζητώντας τις πιο χαρούμενες και πρωτότυπες υφασμάτινες μάσκες προσώπου ώστε να μην μείνουμε περιορισμένοι στο μουντό μαύρο και λευκό και να μην καταλήξουμε να μοιάζουμε όλοι ίδιοι μεταξύ μας.

Όλες οι αγορές μπορούν να γίνουν ιντερνετικά, ενώ τα καταστήματα κάνουν αποστολές στην Ελλάδα, με ένα μικρό κόστος μεταφοράς.

Δείτε παρακάτω 5 επιλογές από διεθνή, διαδικτυακά καταστήματα που κάνουν αποστολές στην Ελλάδα:

Δες το εδώ

ABSTRACT GEOMETRIC CORAL PINK BOHO PATTERN FACE MASK COVER $18.99

Δες το εδώ

The Sustainable Mask In Florals 5-Pack $30

Δες το εδώ

THE WAKE UP & FIGHT MASK $22.00

Δες το εδώ

Assorted Non-Medical Lifestyle Masks (3-Pack) Regular price€22 EUR

Δες το εδώ

WASHABLE MASK $30.00

Mε πληροφορίες από το My Modern Met

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS