Η άρνηση που έχουμε συχνά απέναντι στη γυμναστική οφείλεται όχι μόνο στη σωματική κόπωση και την πίεση που ξέρουμε ότι θα αισθανθούμε, αλλά και στο γεγονός ότι σκεφτομαστε την άσκηση ως μια ολόκληρη διαδικασία. 

Ναι, αυτό που άλλες φορές μας κινητοποιεί- να βάλουμε τα καινούρια μας sneakers και τις φόρμες μας και να πάμε για ένα γρήγορο τζόγκινγκ με μουσική- άλλες φορές, μας φαίνεται βουνό. «Δε γίνεται η όλη διαδικασία να είναι πιο απλή;» σκεφτόμαστε. 

Η απάντηση για επίπεδη κοιλιά έρχεται από την Ολυμπιακή αθλήτρια Dara Torres, η οποία έχει κερδίσει 12 φορές μετάλλιο στην κολύμβηση, και είναι πρώην κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ

'Οπως φαίνεται, γίνεται. Η απάντηση έρχεται από την Ολυμπιακή αθλήτρια Dara Torres, η οποία έχει κερδίσει 12 φορές μετάλλιο στην κολύμβηση, και είναι πρώην κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ. Συνήθως, οι insiders αντιμετωπίζουν την άθληση με έναν πιο προσγειωμένο, καθημερινό και πρακτικό τρόπο (είναι άλλωστε ο τρόπος ζωής τους) και αυτό οδηγεί σε εύκολες, αποδοτικές ρουτίνες γυμναστικής που έχουν αποτέλεσμα. 

Στο παρακάτω βίντεο, η Torres (που είναι 50 ετών και δείχνει υπέροχη) δείχνει ένα καθημερινό σετ κοιλιακών που έχει συνολική διάρκεια μόλις 6 λεπτών, δε χρειάζεται εξοπλισμό και υπόσχεται να αλλάξει την εικόνα του σώματός σου. 

Πιο απλό δε γίνεται. 

Δες το βίντεο.

 

TAGS