Αυτό το Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Ιανουαρίου, η ιδανική απόδραση για εσάς απέχει μόλις μισή ώρα από την Αθήνα. Προορισμός σας, η Βραυρώνα και το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, που μέχρι τέλη Μαΐου φιλοξενεί τα Body in Balance Weekends του διεθνούς τηλεοπτικού καναλιού Body in Balance (το οποίο εκπέμπει αποκλειστικά από την Cosmote TV).

Αυτά τα διήμερα, εστιασμένα στην άσκηση, τη διατροφή και την ευεξία, μέσα από σεμινάρια, προγράμματα ασκήσεων, θεραπείες spa και καλή διατροφή υπόσχονται να μετατρέψουν τα Σαββατοκύριακά μας σε μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, η οποία μάλιστα προσφέρεται σε τιμή-έκπληξη: 150 ευρώ το ζευγάρι, που περιλαμβάνει διαμονή με early check-in και late check-out, συμμετοχή σε δύο από τα σεμινάρια του διημέρου (και επιπλέον σεμινάρια σε προνομιακή τιμή) και ελεύθερη χρήση του spa του ξενοδοχείου, με πισίνα θαλασσοθεραπείας, σάουνα, χαμάμ και τζακούζι.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα, ονομάζεται 40+ Weekend, απευθύνεται σε ανθρώπους άνω των 40 (αν και μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας) και έρχεται να μας ανανεώσει, σωματικά και ψυχικά, και να μας διδάξει πώς να είμαστε ακμαίοι με άσκηση στη φύση, καλή διατροφή και μεθόδους αντιγήρανσης. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων του διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 19/1

13:00 – 15:00. Walking tour: «Ενδυνάμωση κορμού για καλύτερη υγεία, βιωματικό σεμινάριο». Θωμάς Παπαβασιλείου, προπονητής.

16:00 – 18:00. Κινέζικη Ιατρική Αντιγήρανσης: «Υγεία, αισθητική και βελονισμός - η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!». Δρ. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, MD, MSc, Med. Psych., President of ICMART, President of SAMAG

Κυριακή 20/1

11.30-15.00. Walking tour & ξενάγηση στο Ναό Αρτέμιδος και στο Μουσείο: «Συμβολισμοί της Αρτέμιδας, πορεία προς το Φως». Μαριλένα Αναστασοπούλου, αρχαιολόγος, ξεναγός.

17:00-19:00. Business & life training: «Ψυχική ανθεκτικότητα σε νέες προκλήσεις». Άκης Αγγελάκης, σύμβουλος και εκπαιδευτής σε θέματα business & personal coaching και ψυχολογίας.

Ενδιάμεσα στα σεμινάρια, παρέχεται ελεύθερη χρήση του spa. Έτσι, χωρίς να απομακρυνθείτε από την Αθήνα και σε εκπληκτικά χαμηλό κόστος, θα περιποιηθείτε το σώμα και την ψυχή σας, θα αποβάλετε το στρες, θα διευρύνετε τους πνευματικούς ορίζοντές σας και θα επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας ανανεωμένοι. Τι περισσότερο θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει από ένα διήμερο;

Info

Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.bodyinbalance.gr
 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο και τα διήμερα Body in Balance Weekends.

Δείτε το βίντεο για το επόμενο διήμερο και κλείστε θέσεις.

 

TAGS