ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ακόμα και η Τζένιφερ Άνιστον ενδίδει σε νυχτερινές λιγούρες: Πώς διατηρεί την τέλεια γραμμή της

Τα μυστικά άσκησης και διατροφής που βοηθούν την 52χρονη ηθοποιό να προστατεύει τη σιλουέτα και, κυρίως, την υγεία της χωρίς αιματηρές θυσίες.

Ακόμα και η Τζένιφερ Άνιστον ενδίδει σε νυχτερινές λιγούρες: Πώς διατηρεί την τέλεια γραμμή της

Στο πρόσφατο «Friends Reunion», συγκρίνοντας την Τζένιφερ Άνιστον τότε και τώρα δεν μπορούσαμε παρά να προσέξουμε πως η 52χρονη ηθοποιός όχι απλώς διατηρεί την ομορφιά της αλλά ίσως σήμερα να είναι ακόμα πιο γοητευτική από ό,τι πριν από μερικές δεκαετίες. Δεν είναι μόνο οι πλαστικές επεμβάσεις αλλά και η αυτοπειθαρχία που επιδεικνύει στον υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει, όπου ακολουθεί βασικούς κανόνες διατροφής και άσκησης, χωρίς ωστόσο να προβαίνει σε αιματηρές θυσίες – αν εξαιρέσουμε το εντατικό workout της, που μάλλον δεν θα είχαμε την πολυτέλεια χρόνου και χρημάτων, ίσως ούτε και τη διάθεση, να ακολουθήσουμε πολλές από εμάς.

Πώς λοιπόν η Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί την υγεία και την ομορφιά της;

Γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά: Προσπαθεί να ασκείται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα και αγαπάει ιδιαίτερα τη γιόγκα, που της έχει δώσει, μεταξύ άλλων, δύναμη και ευελιξία. Επίσης έχει ενσωματώσει στη ρουτίνα της το spinning. Από τις μορφές άσκησης που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν, ξεχωρίζει το μποξ, «που είναι μια σπουδαία εκτόνωση του θυμού σου. Απελευθερώνεις από μέσα σου όλες τις αηδίες που έχεις ακούσει και δει στη διάρκεια της ημέρας και φαντασιώνεσαι ότι ρίχνεις μπουνιές σε κάποιον» όπως έχει πει, χαρακτηριστικά.

Το μποξ «είναι μια σπουδαία εκτόνωση του θυμού σου. Απελευθερώνεις από μέσα σου όλες τις αηδίες που έχεις ακούσει και δει στη διάρκεια της ημέρας και φαντασιώνεσαι ότι ρίχνεις μπουνιές σε κάποιον»

Παίρνει συμπληρώματα διατροφής: Έχει βάλει τα συμπληρώματα κολλαγόνου στην καθημερινότητά της, το οποίο «προσθέτω στον πρωινό καφέ μου και αναπληρώνω μετά την άσκηση». Φυσικά, όπως κάθε συμπλήρωμα, πριν από τη λήψη του συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας.

Κάνει διαλειμματική νηστεία: «Από τότε που άρχισα να απέχω από τη στερεά τροφή για 16 ώρες, είδα μεγάλη διαφορά. Ευτυχώς, σε αυτό το διάστημα συνυπολογίζονται οι ώρες ύπνου. Απλά καθυστερώ το πρωινό μέχρι τις 10 το πρωί». Φυσικά, στη διάρκεια όλων αυτών των ωρών δεν παραλείψει να καταναλώνει υγρά όπως χυμούς, σκέτο καφέ και αφεψήματα.

Προτιμά τροφές με τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία: Και το χαμηλότερο ποσοστό ζάχαρης. Δεν αποφεύγει τα λιπαρά, αλλά προτιμά να τα παίρνει από υγιεινές πηγές τους, όπως το αβοκάντο και ο σολομός.

Αν πεινάσει αργά το βράδυ, θα ικανοποιήσει την επιθυμία της για κάτι γλυκό με frozen yoghurt με δημητριακά ολικής άλεσης.

Απολαμβάνει τα αυγά: Στο πρωινό της, τα συνδυάζει με αβοκάντο – είναι ένα από τα αγαπημένα της πιάτα- ή τα αναμειγνύει με βρώμη.

Δίνει έμφαση στην ενυδάτωση: Δεν περιμένει να διψάσει για να πιει νερό, αλλά φροντίσει να το αναπληρώνει στον οργανισμό της σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ενδίδει στις νυχτερινές λιγούρες - αλλά υπό όρους: Αν πεινάσει αργά το βράδυ, θα ικανοποιήσει την επιθυμία της για κάτι γλυκό με frozen yoghurt με δημητριακά ολικής άλεσης. Ή θα φτιάξει μια καρμπονάρα, στην πιο υγιεινή εκδοχή της – αντικαθιστώντας, π.χ., το βούτυρο και το πλήρες γάλα με γάλα χαμηλότερο σε λιπαρά.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/DAVID SWANSON

Read Next

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

Περισσότερα από

Life

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.