Η νύχτα προχωρά ακριβώς όπως την είχατε σχεδιάσει.

Η μουσική είναι ρομαντική, το φεγγάρι σας λούζει στην κατάλληλη γωνία για να σας κοιτάει και να λιώνει (ή και για μία αυθόρμητη selfie) και όλα είναι έτοιμα μέχρι που… μέσα σας χτυπάει καμπανάκι.

Πρέπει να πάτε στο …WC.

Αρχίζετε να κάνετε υπολογισμούς. Πόσα δεύτερα θα σας πάρει να πάτε, αν θα έχει ουρά και τέλος το χειρότερο! Πως θα τοποθετηθείτε για να καταφέρετε να κάνετε ότι πρέπει χωρίς να ακουμπήσετε τίποτα.

Στα χρόνια που κυκλοφορείτε έξω, οι στάσεις που έχετε εξελίξει για κάνετε ανέπαφα την ανάγκη σας είναι τόσες πολλές που η ευλυγισία σας είναι παροιμιώδης. Παρόλα αυτά ακόμα μετανιώνετε που δεν είχατε μάθει ενόργανη όπως σας έλεγε η μητέρα σας.

Να πάτε ή να μην πάτε; Και αν πάτε και μέχρι να γυρίσετε η διάθεση έχει πέσει;

To pee or not to pee? That is the question!

Ευτυχώς, από σήμερα, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ξανά αυτούς τους υπολογισμούς, ούτε και τα ακροβατικά για να μην κολλήσετε κανένα μικρόβιο κάθε φορά που θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

Και αυτό γιατί με το Magic Cone μπορείτε να ουρείτε όρθια με άνεση.

Το Magic Cone της Invitromed είναι η λύση για αυτό που απασχολεί τις γυναίκες μικρές ή μεγάλες στην καθημερινότητα τους, τις εξόδους τους, ή όταν ταξιδεύουν: Τις δημόσιες τουαλέτες και το ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και ανθυγιεινό το κάθισμα, πόσο μάλλον όταν οι τουαλέτες είναι βρώμικες ή ο χώρος γύρω τους λερωμένος.

Το Magic Cone είναι μια μοναδική συσκευή κατασκευασμένη από βιοδιασπώμενο απορροφητικό χαρτί που επιτρέπει στις γυναίκες να ουρούν σε όρθια στάση και χωράει εύκολα στη τσάντα κάθε γυναίκας.

Ιδανικό για γυναίκες που είτε είναι έγκυες, είτε έχουν πρόβλημα στις αρθρώσεις τους λόγω τραυματισμού, ή λόγω χειρουργικών επεμβάσεων ή λόγω ηλικίας αλλά και για μικρά κοριτσάκια καθώς η προσέγγιση της λεκάνης σε δημόσιο χώρο ήταν και είναι πάντα το άγχος των γονιών.

Το Magic Cone, είναι ο τέλειος συνοδός για να χρησιμοποιηθεί σε : Δημόσιες Τουαλέτες, αεροπλάνα, τουριστικά λεωφορεία, clubs σχολεία, καράβια, εκθέσεις, festivals, τρένα, στο camping, στην κατασκήνωση αλλά ακόμα και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή για διευκόλυνση συλλογής ούρων για μικροβιολογικές εξετάσεις.

Το Magic Cone μπορείτε να το βρείτε από σήμερα στον Σκλαβενίτη με λιανική τιμή μόλις €3,65.

TAGS